Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Белгия - България

Мнениеот bojkyy » 11 май 2010 22:25

soilwork написа:Бе като им гледам състава....нищо добро не ни чака:на вратата Жиле(Бари),в защита Ван Буйтен(Байерн),Вермаелен(Арсенал),Йеле Ван Дам(Андерлехт)-няма роднинска връзка със Жан-Клод :lol: и Венсан Компани(Манчестър Сити)всички играха редовно и постоянно в клубовете си през сезона. В полузащита голям избор и все сериозни имена:Джонатан Блондел(Брюж) играл и в Англия за Тотнъм,Томас Буфел(Генк),Стефан Дефур(Стандарт),Маруан Фелаини(Евертън),Маартен Мартенс(АЗ Алкмаар) и Ян Вертонген (Аякс) Нападатели:Муса Дембеле(АЗ Алкмаар)-не знам дали имат нещо общо с Гара Дембеле от Локото :lol: ,Еден Хазард(Лил),Ромел Лукаку(Андерлехт)-121 гола в 88 мача за Андерлехт и Уесли Сонк(Брюж)

Одувлетворяваме загуба, единствено ако моя любимец Лукаку вкара 3 гола :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 май 2010 22:30

Gil-galad написа:Естествено че ще викам за наще ама като гледам състава на Белгия...Особено като знам тоя Лукаку какво прави....няма да е никак лесен мача... :)
Той всъщност е натурализиран конгоанец.......и в тоя ред на мисли да дават на Дока от Литекс по-скоро паспорт

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 11 май 2010 22:38

Това, което искам, е нашите момчета да покажат желание да защитават цветовете на фланелката. Не ми пука за резултат от този мач, макар че е престижно да ги бием като гости отново. Надявам се, че футболистите ни ще се подготвят добре, за да побеждават в официалните мачове - тогава, когато е необходимо. Мисля, че всички ще се съгласни с това мнение.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 11 май 2010 22:40

david_villa написа:Това, което искам, е нашите момчета да покажат желание да защитават цветовете на фланелката. Не ми пука за резултат от този мач, макар че е престижно да ги бием като гости отново. Надявам се, че футболистите ни ще се подготвят добре, за да побеждават в официалните мачове - тогава, когато е необходимо. Мисля, че всички ще се съгласни с това мнение.

Аз поне съм съгласен с това твое мнение ;) Пък и да паднем, и да бием, все пак това са си нашите момчета и трябва да ги подкрепим ;)

koko.pl
Контакти:

Мнениеот koko.pl » 11 май 2010 22:41

david_villa написа:Това, което искам, е нашите момчета да покажат желание да защитават цветовете на фланелката. Не ми пука за резултат от този мач, макар че е престижно да ги бием като гости отново. Надявам се, че футболистите ни ще се подготвят добре, за да побеждават в официалните мачове - тогава, когато е необходимо. Мисля, че всички ще се съгласни с това мнение.

Аз-определено! :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 май 2010 22:44

modor написа:Победа за България 8-)

И аз така мисля.Крайно време е да победим отбор на средно европейко ниво като Белгия.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 11 май 2010 23:08

Пичове, честно, не виждам кой от защитниците ни ще успее да спре Лукаку, освен евентуално Пламен Николов и то с игра на границата на грубостта. Просто тоя е ебахти машината, не ми се мисли какво ще стане ако Мъриньо вземе, че си направи експеримент и пусне пак Пелето централен. Иначе аз се надявам на победа с добра игра, ама да видим какво ще излезе накрая
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 11 май 2010 23:20

Белгия е единствения отбор дето къде ги хванем ги бием, но отбора на данчев какво общо има с България и освен да показва стоката може ли и да побеждава -едва ли поне до сега не сме го виждали :!:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 май 2010 23:36

Нито ще критикувам, нито ще хваля, просто ще пропусна, както и всеки следващ мач на частната менажерска агенция.
Когато настъпят радикални промени, тогава ще ме спечелят отново.

На трети март ни биха Полша и ни развалиха празника, сега отново на голям празник за нас българите е тази контрола.................
Изображение

zoro333
Контакти:

Мнениеот zoro333 » 12 май 2010 00:06

3-1 С мъри толкова може и повече

Върни се в “Архив”