ZYKLON написа:А дано новите собственици да довършат започнатото от христолов.А именно,да затрият това футболно недоразумение.
Хах, махай се комунистическо изчадие.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ZYKLON написа:А дано новите собственици да довършат започнатото от христолов.А именно,да затрият това футболно недоразумение.
s.s. написа:tova e parvoto mnenie koeto davam v na6iq forum iskam parvo da se izvinq za tova 4e pi6a s ne balgarski bukvi. ako selskiq pak si izvarti mirizliviq gas trqbva da umre po mnogo ma4itelen na4in ne moje da se podigrava6 s liubovta i sarceto na tolkova mnogo du6i ako ne nie to GOSPOD 6te go napravi SMART za selskiq gnusar
l_fen написа:s.s. написа:tova e parvoto mnenie koeto davam v na6iq forum iskam parvo da se izvinq za tova 4e pi6a s ne balgarski bukvi. ako selskiq pak si izvarti mirizliviq gas trqbva da umre po mnogo ma4itelen na4in ne moje da se podigrava6 s liubovta i sarceto na tolkova mnogo du6i ako ne nie to GOSPOD 6te go napravi SMART za selskiq gnusar
нали сте си не БЪЛГРИзащо се извиняваш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
l_fen написа:s.s. написа:tova e parvoto mnenie koeto davam v na6iq forum iskam parvo da se izvinq za tova 4e pi6a s ne balgarski bukvi. ako selskiq pak si izvarti mirizliviq gas trqbva da umre po mnogo ma4itelen na4in ne moje da se podigrava6 s liubovta i sarceto na tolkova mnogo du6i ako ne nie to GOSPOD 6te go napravi SMART za selskiq gnusar
нали сте си не БЪЛГРИзащо се извиняваш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта