Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Дембеле в Левски??

Мнениеот Boksiorcheto » 09 май 2010 14:59

хахахахахахах иска ви се,шопи :mrgreen: :mrgreen:
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
joroo836
Контакти:

Мнениеот joroo836 » 09 май 2010 15:24

Дембеле, хаххаахха един от наи слабите чужденци играли в бг.Аре нека си го държат тояТАЛАНТ!За какво ни е поредния посредствен футболист?според мен е най-добре да играят в центъра на защитата ни Генев и Милиев и двамата са млади и ако играят заедно имат голямо бъдеще по мойто скромно мнение!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 май 2010 15:28

joroo836 написа:Дембеле, хаххаахха един от наи слабите чужденци играли в бг.Аре нека си го държат тояТАЛАНТ!За какво ни е поредния посредствен футболист?според мен е най-добре да играят в центъра на защитата ни Генев и Милиев и двамата са млади и ако играят заедно имат голямо бъдеще по мойто скромно мнение!

Ако за тебе е слаб футболист който има 21 мача за младежкия национален отбор на Франция за мен не е!Ти сляп ли си и не виждаш как Дембеле минава българските защитнице като стопове.По здрав физически играч не е играл в А група!Това момче има качества и Локомотив няма да го продаде на Левски,а на отбор от чужбина!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 09 май 2010 15:33

С оглед на посредственото представяне на ЦСКА и Левски и безпаричието мисля, че момента е идеален за налагане на млади български футболисти! Левски имат Исамил Иса и Цачев момчетата показват потенциял и залужават шанс. Дембеле впечатлява с физика, но не се знае как ще пасне на отбора! Колкото да паралелите между Платини и Жоро Христов, и двамата не се адаптираха добре, но не са лоши футболисти!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 09 май 2010 15:34

veseo написа:Въпроса е че и при тях да отиде, пак ще го унищожат като футболист. Айде, по-точен пример е Платини - какъв беше в Черноморец, какъв е сега. И двата отбора са едни и същи - врагове на българския футбол.
и какъв беше платини и в бургас и при нас сие същия един ялов нападател с по 5 гола на сезон само наивник може да е очаквал от него много голове и точно заради това си утиде Любо
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 09 май 2010 15:40

Според мен няма да иска да дойде в ЛЕВСКИ.. :roll:

Legion Blue
Контакти:

Мнениеот Legion Blue » 09 май 2010 15:42

Не лош играч,но според мен Иса заедно примерно с Курдов или Домо,а защо не и двамата ни биха свършили в пъти по-добра работа в атака от колкото Дембеле.Другото е и сумата от 200 000 хил. евро която мен лично ме съмнява,че Батков ще извади,а ако пък наистина му се харчат тези пари предпочитам Иво Иванов от Берое тъй като повечето проблемите на Левски идват от защитата която допусна доста глупави грешки през сезона.

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 09 май 2010 16:04

Интересно защо шопите така така се надъхват за "големите звезди" от изпадащите пловдиски отбори, които като идат в С-я или се провалят или биват провалени12 А не виждат в Берое, в Пирин, в Монтана че има по-качедствени!?

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 09 май 2010 16:28

На Левски е нужен наистина качествен чужденец.Дембеле не е за Левски.В европейските мачове ще се скрие.Когато Локо играха срещу Левски,Дембеле не впечатли с нищо.

Потребителски аватар
Campione!
Контакти:

Мнениеот Campione! » 09 май 2010 19:27

Тоя ми напомня за Гай :D иначе да,добър е,но Батков никога няма да извади 200 хил. :D
Blue Heart

Върни се в “Архив”