Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: ПРИЧИНАТА ЗА ПРОПАДАНЕТО НА СДЕЛКАТА ЗА БОТЕВ
не мога да разбера защо защитаваш Христолов,нямал вина.Има вина и още как,не е единствения виновник,но и той носи вина.Мота ни 2 месеца и накрая нищо,като е толкова чист да беше излезнал и казал как седят нещата,защо не продава на фондацията? И все пак доколкото знам сделка ще има на 3 януари ,но незнам вече дали искаме да има сделка-Ирена и синчето и ясно показаха с отношението си до момента че не се вълнуват от Ботев,а още една ера тип селкия ще ни дойде множко,по-добре фондацията- с по-малък бюджет,но ръководени от ботевисти,милеещи за клуба.Не съм съгласен Ботев няма да се разпадне,Ботев ще го има докато и ние го носим в сърцето си,ще се борим до край,рано или късно ще постигнем целта си.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
selskiq e zaminal za itali 100000000000000000000% siguna e rabotata
Canaries front написа:не мога да разбера защо защитаваш Христолов,нямал вина.Има вина и още как,не е единствения виновник,но и той носи вина.Мота ни 2 месеца и накрая нищо,като е толкова чист да беше излезнал и казал как седят нещата,защо не продава на фондацията? И все пак доколкото знам сделка ще има на 3 януари ,но незнам вече дали искаме да има сделка-Ирена и синчето и ясно показаха с отношението си до момента че не се вълнуват от Ботев,а още една ера тип селкия ще ни дойде множко,по-добре фондацията- с по-малък бюджет,но ръководени от ботевисти,милеещи за клуба.Не съм съгласен Ботев няма да се разпадне,Ботев ще го има докато и ние го носим в сърцето си,ще се борим до край,рано или късно ще постигнем целта си.
защо пък 3 януари???нали всичко вече е до подпис.тези дни трябва да стане ясно.но според мен 100% няма да има сделка
Майни мислете позитивно, ще има 

- Canaries front
- Контакти:
3 януари ,защото според господата тогава ще започнат работа,според мен се печели време,само незнам за какво.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Налагат се нови и нови повторения , докато уврат главите , и стане ясно кой-какви отговорности носи по случая
Значи за сделката се говори усилено ,откак Андреев дойде като финансов директор на Селския ,беше ясно че му правят предварителен одит... После текоха преговори ,натискът и напрежението нарастваха ,докато се стигна до 16.10. и подписване на предварителния договор. Ако Кметът е обещавал терени ,и е примамил кандидат-купувачите да сключат предварителен договор ,защо тогава сделката не пропадна в деня , в който Кмета излезна с официално интервю и опроверга че Колежа ще се бута ? Сега буферите гъгнат не за "МОЛ на Колежа" , а за "терени в Тракия"...Нищо не знаят. Една от основните причини сделката да е под въпрос , бяха безкрайните цигании на селския ,номерата с трансферите ,блокиращи квоти , търгашеството на Мушо ,Минев и т.н... Подобни селски номера беха отблъснали който и да е купувач
Кметът ,всички са наясно ,е положил мах усилия да стане продажба на БОТЕВ . Това за него е общински ,бих казал политически въпрос ! Основната пречка се казва ДХС , а ако на по-късен етап /преди 18 12 2008/ кандидат купувачите са поискали допълнителни бенефити като гаранция от Кмета , като компенсация за простотиите на Селския /неуточнените трансфери на футболисти/ , и ако тия допълнителни искания вече прекрачват ЗАКОНА , това обяснява и декларацията на Атанасов от оня ден . А със сигурност са изплували и нови задължения на ДХС ,което увеличава неимоверно цената на покупката. Това е вярната посока...

ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА-28.12.2008

Момчета действия продължават! И ще продължат, докато лицето ДХ-С има нещо общо с Ботев Пловдив.
НЕДЕЛЯ
12:00ч. ПРЕД ОБЩИНА ПЛОВДИВ!
Нека всеки отдели 1-2 часа от времето си и този път да сме още повече.
Селския ще падне!
това е от фенсайта ни
- Botev1912PlovdivFan
- Контакти:
Re: ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА-28.12.2008
Там сме 

БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
Дано да сме повече този път!!!
kolko pove4e 6te badete-50-60? za6toto avtobusite ot selata sa razredeni po praznizite