Есенния сезон свърши и е време всеки от нас да си каже каква беше за него тази есен и какво мисли за случилото се.
Моето мнение е,че ние направихме най-лошият полусезон в историята си!!!И при Камилата се мъчихме,но имаше желание,имаше някакъв футбол,а сега ние играта футбол изобщо не практикуваме!Ще завърша с думите,чe се убедих,че някои хора обичат повече една особа(в случая един треньор) отколкото обичат светинята БЕРОЕ!Моят срам днес е от това,аз от Берое Стара Загора не мога да се срамувам,защото това е моята първа любов в живота и ще остане такава до смъртта ми!
Равносметка на една тъжна беройска есен.....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Равносметка на една тъжна беройска есен.....
Последна промяна от Бръснара на 27 ное 2011 16:26, променено общо 2 пъти.
Re: Равносметка на една тъжна беройска есен.....
Не искам никаква равносметка, а по-бързо да забравя цирковете на които станах свидетел тази есен. Тъкмо се вдигнахме и спечелихме трофей и отново го съсипаха тоя отбор
Имам чувството, че каквото и хубаво да стане при нас винаги ще се намери някой да ни съсипе 

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Стигна се до това един човек наистина да бъде едва ли не канонизирам.Всичко което се случи тази есен се дължеше на г-н Илиев .Дано ръководството на отбора най после реши и освободи треньора.Върви си в Левски тренере.Не искам да ставаме левскарски подлоги, както направихте последните години от нашия зелен отбор.Ние сме горди българи тракийци а не сини византийци.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Моето лично мнение е, че просто Илиан Илиев се изчерпа за вашия отбор
Разбира се, Берое няма как да изпадне, има и доста по-слаби отбори от вас в А група.

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 27 ное 2011 16:32, променено общо 1 път.

- hienizator
- Контакти:
Гледайте мааалко по-ведро на нещата пичове ... този сезон за вас се случиха неща,които не сте си и мечтали до преди някой и друг сезон! Вече си имате освтление на стадиона! Мисля също така,че имате и стабилно ръководство,което ще дава парички ... имате си един треньор,който не е магьосник, но си обича работата и е верен на вашият отбор въпреки всичко! Вие знаете,че той е кадърен! Кратко и ясно вие почнахте зле ... нямаше пари ... като дойде спокойствието дойдоха и точките,сега идва паузата имате не лоши играчи с още 2-3 прилични и опитни футболисти и малко повече сработеност и ще дойдат по-добри дни за Берое! Позволявам си да ви коментирам отбора,защото ми харесва стара Загора като град,често го посещавам и ми харесват и хората там! 

.....
Последна промяна от PIMP на 27 ное 2011 17:01, променено общо 1 път.

я се погледнете бе ... какво значи Илиaн се изчерпа ... вие сте луди бе Sir Alex и Wenger да не би да са се изчерпали бе ... я спрете да говорите глупости просто всеки отбор си има слаби сезони не може винаги да си 1ВИ за това се правят трансфери взимат се нови играчи боже вие не знаете А И Б на футбола бе хора съвземете се .... !!!
Значи отбор без селекция и играчи няма как да върви нагоре, понякога има късмет с някой талантлив евтин играч но трябва и повече ако имате амбиции
Ами вземете си го и го вижте колко струва бе.Много го обичате.Все пак е ваш човек.Последните 4 мача за първенство срещу вас ги загубихме,като никога не сме имали толкова черна серия срещу вас.Винаги са ви треперели шортите в Зарата,а сега това станаха най-лесните ви мачове.Естествено е да го защитавате.Нали пак искате другата година да играем със свалени гащи срещу вас.Затова Илиан е идеален
Сега чакам и феновете на Черно море да се появят в защита,същите които го изгониха с шутове като беше там.Единствения пич накрая ще се окаже......брадатия.При първия престой на И.И. само след 4 лоши мача го изгони по......радиото
После назначи Ераносян и той със същия състав на И.И. направи чудеса.Разбира се това не се харесва на защитниците му,които казват нямал алтернатива,нямало треньори бла бла бла.Абе след него потоп.Защитниците му са същите,които навремето казваха без Банев нямаме бъдеще и псуваха всеки,който е против него.Иначе после след него като спечелихме купата всички се радваха
Е тогава разбира се виновни не бяха футболистите за иначе измъчения успех,а треньора
Много нещо съм казал за него и не искам да се повтарям.Който иска да види старите ми мнения.
Една добра статия да постна между другото тук http://www.temasport.com/news/view/%D0% ... news:12451

Сега чакам и феновете на Черно море да се появят в защита,същите които го изгониха с шутове като беше там.Единствения пич накрая ще се окаже......брадатия.При първия престой на И.И. само след 4 лоши мача го изгони по......радиото

Много нещо съм казал за него и не искам да се повтарям.Който иска да види старите ми мнения.
Една добра статия да постна между другото тук http://www.temasport.com/news/view/%D0% ... news:12451
Последна промяна от Бръснара на 27 ное 2011 17:33, променено общо 1 път.
За Илиан могат и добри и лоши неща да се кажат. Трябват ни нови футболисти, нов манталитет и ново настроение. И тогава пак ще тръгнем напред (най-вероятно докато на някой от БФС не му хрумне, че "футбол в Стара Загора не трябва да има", както се е случвало вече и не ни изхвърлят отново в Б група).