Левски - Берое
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Левски - Берое
В едно нещо съм сигурен, ИЛИАН знае как да надъха нашите за да се представят добре, мачът ще завърши равен или победа за БЕРОЕ с един гол разлика.
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Re: Левски - Берое
И аз съм сигурен в едно нещо,НЕ си добре с главата 

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Да не стане като миналата година - Горчиво, горчиво.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
под 3 на 0 за ЛЕВСКИ ще е срам
- Captain Stottlemeyer
Днес все пак имаме мач с "еклерите" на "Тича".
Утре може да коментирам предстоящия мач.
Приятен следобед! 
П.П. Имаше един ваш фен с подпис, заимстван от Хемингуей ("Всичко, което е далече от ....."). Не би било лошо да замени (ако не го е направил вече) "морето" с "Аязмото", за да не стават грешки.

П.П. Имаше един ваш фен с подпис, заимстван от Хемингуей ("Всичко, което е далече от ....."). Не би било лошо да замени (ако не го е направил вече) "морето" с "Аязмото", за да не стават грешки.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 20 сеп 2010 14:03, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
zuekaa написа:В едно нещо съм сигурен, ИЛИАН знае как да надъха нашите за да се представят добре, мачът ще завърши равен или победа за БЕРОЕ с един гол разлика.
Той Илиян, че знае как да ги надъха, е ясно. Обаче Черно море днес ще ви направят сечено - защото според те ще вземат точка или три от Левски. А това значи, че ще трябва да се хвърляме да си ги избиваме срещу вас. А и като гледах как играете срещу Миньор, при гостуванията май сте доста слабички.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
твърда победа за Левски с 3-1
-
- Контакти:
Левски 4-0 Орките
Орките 2 - 0 Бирои
Левски 6:0 Има ли биройци? ДА. Кой е шампиона? Левски.
Орките 2 - 0 Бирои
Левски 6:0 Има ли биройци? ДА. Кой е шампиона? Левски.
пак ще е тото като миналата година.борат няма пари за премий.очаквам да си вкарат над 5 гола тия резили 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
-
- Контакти:
rbs написа:пак ще е тото като миналата година.борат няма пари за премий.очаквам да си вкарат над 5 гола тия резили
И след пете гола десет дълги в на оная работа на една твоя роднина