Берое подписа и с Янчев
С второ ново попълнение подписа Берое днес. След като привлякоха в реидиците си лявото крило Тодор Христов "зелените" се подсилват и в нападение с още един млад и перспективен футболист - става дума за Иван Янчев от Свиленград. Янчев подписва договор за 3 години с Берое.
Иван Янчев е роден на 20 март 1988 г. в Първомай и се отличава с високия си ръст - 190 см. Играе на позицията си централен нападател и е юноша на Славия (София). Преминал е през Свиленград, Монтана, Септември (София) и Миньор (Бобов дол).
През последният сезон Янчев има 24 мача с екипа на "граничарите", в които е отбелязал 7 попадения. Два от тях спокойно могат да спорят за гол на кръга - срещу Дунав (Русе) и срещу Калиакра със задна ножица (вж. видеото в дясно). Добри изяви нападателят показа и в срещата с ЦСКА от турнира за Купата на България, загубена с 1:0 от Свиленград. През този сезон Янчев дори попадна в топ 5 на класацията за най-добър млад футболист в "Б" група за 16 кръг. Класацията е основана от в-к "Меридиан мач" и носи името на загиналият геройски, спасявайки свои връстници футболист на Академик (Свищов) Юлиян Манзаров.
Янчев ще има тежката задача да се бори с колегите си в нападение, за да създадат добра алтернатива на напусналия в посока Черно море Георги Андонов. В близките дни се очакват и още попълнения в нападение. С доста футболисти продължават да текат преговори.
Митев се завърна в Берое
Данаил Митев е третото ново попълнение в Берое за лятната селекция. Той се завръща в Берое след две години и половина в Локомотив (София) като свободен агент. 26-годишният футболист постигна договорка с ръководството на Берое за личните си условия и в близките дни ще подпише договор с родния си клуб.
Данаил Маринов Митев е роден на 11 януари 1984 г. в Стара Загора. Висок е 182 см и тежи 75 кг. Юноша е на Берое където най-често играе като нападател, в мъжкия отбор обаче треньорите го преквалифицират на ляво крило, където скоростта му е от голям плюс.
Митев се запалва по футбола от своя баща - Марин, който е привърженик на Берое. "Още не съм можел да ходя, когато той ме е държал, за да ритам топката. Когато бях малък всеки ден ходихме заедно да поритваме някъде. Татко е голям запалянко на Берое. Разказвал ми е за великите мачове на отбора. С това той ме привлече и за идеята на този клуб. Така през 1994 години започнах да тренирам в школата на Берое", разказва ни футболистът.
В школата на Берое играе под ръководството на Иван Георгиев, а треньори са му били още Коста Костов, Теньо Минчев, Борис Киров и Румен Брънеков, но най-голямото си израстване при юношите дължи на Никола Кордов. През лятото на 2001 г. на републиканското първенство за юноши младша възраст Митев отбелязва 10 гола при победите над Нафтекс, Слувен, Черно море и Ботев (Пловдив), за да стигнат до финалите, където обаче загуба от Левски ги лишава от златото. Същата година треньорът му Никола Кордов му съобщава новината, че е приет в мъжкия тим на Берое. "В една ноемврийска сутрин телефонът вкъщи звънна. Беше треньорът ми Никола Кордов. Каза ми да си стягам багажа, защото съм в групата за мъжкия отбор. Мачът беше срещу ЦСКА в София. Тогава обаче имаше проблем с картотеката ми и не можах да дебютирам", обяснява известният с прякора си Дънди футболист.
Още в дебютния си мач в "А" група - едва 17-годишен - при гостуване на Спартак (Варна) Митев отбелязва и първото си попадение в елита след центриране на Тодор Йонов от фаул.
Феновете на Берое още помнят как през 2005 г. при знаменитото равенство 4:4 срещу Левски постигнато с 9 души Данаил Митев се нагърби с изпълнението на решителната дузпа при резултат 3:4. Младокът обаче показа железни нерви и реализира попадението, след което 10 000 зрители скандираха името му.
Митев е бивш юношески национал на България а през 2005 г. попадна и в "Б" националния тим на страната за турне в Судан. Именно сезон 2005/06 е най-добрия за 21-годишният тогава полузащитник, като той отбелязва 7 гола с фланелката на Берое.
През 2006 г. Митев напусна за кратко Берое след като не се разбра с ръководството за продължаване на договора си. Той бе на крачка от подписване със швейцарския Аарау. Митев обаче се върна в родния си тим, в който по това време ясно си личеше липсата му. Последваха силни изяви с фланелката на Берое и няколко решителни гола.
Идол във футбола му е Роберто Баджо, а любимото му първенство е италианското.
На 30 септември 2007 г. Митев се ожени за дългогодишната си приятелка Даниела. Дънди напусна Берое в началото на 2008 г. когато всички футболисти разтрогнаха. Подобно на Ваня Джаферович и Виктор Шпишич Митев подписа с Локомотив (София) и игра с двамата бивши беройци до края на изминалия полусезон.
През миналия сезон Митев записа 21 мача с фланелката на Локомотив (София) в "А" група, в които отбеляза 2 гола. Общо в "А" група той има 154 срещи и 20 гола. В турнира за Купата на УЕФА през сезон 2008/09 Митев игра 60 минути в първия мач загубен от Борац (Чачак) като гост с 1:0 и 27 минути в реванша завършил 1:1. В края на този мач Митев имаше 2 възможности за гол, но първо стража на гостите ги спаси от гол, а след това късмета не бе на страната на Дънди.
На Данаил Митев ще се разчита да засили нападателна мощ на отбора и с опита си да помогне на Берое в мачовете от турнира Лига Европа. До момента, освен Митев, Берое привлече и Тодор Христов от Несебър и Иван Янчев от Свиленград.
С привличането на Данаил Митев и Тодор Христов Берое вече има трима футболисти, които играят на поста ляво крило. В отбора остава Георги Божанов, като на младокът се възлагат много надежди. Конкуренцията за този пост след напускането на Дончо Атанасов обещава да бъде много голяма.
Източник: beroe.eu
Нови попълнения
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Нови попълнения
Радвам се,че Дънди се завръща в Берое,при всички положения няма да е по-зле от Дончо
Колкото до Тодор Христов и Иван Янчев-разчитам,че Илиан ги е наблюдавал добре и ще ни свършат работа.Доколкото знам,Герасим Заков иска и той да се върне,вече въпросът е дали ние го искаме 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
тодор христов беше постоянна резерва в несебар само това мога да ви кажа , все пак мисля че има потенциал в него 

yasennn написа:тодор христов беше постоянна резерва в несебар само това мога да ви кажа , все пак мисля че има потенциал в него
Като ходих на баража Несебър-Академик,ми хареса номер 7 от Несебър,Борислав Иванов мисля,че се казва,какво ти е мнението за него?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Берое се подсилва с двама нападатели
Берое е на път да се подсили с двама нападатели – Владислав Златинов и Румен Рангелов.
Според информация на Гонг заралии вече са се споразумели със Златинов, който се очаква да започне подготовка с Берое на 16 юни, ако не получи оферта от чуждестранен отбор.
Златинов игра за последно в отбора от Западна Б група Банско, а през сезон 2007/2008 се подвизаваше под Аязмото, като изигра 7 мача с екипа на Берое и отбеляза 3 гола.
Берое е в напреднали разговори и с нападателя Румен Рангелов, като се очаква в близките дни неговият трансфер да бъде финализиран.
През миналия сезон Рангелов игра в отбора на Ботев Враца и реализира 15 гола в Западната Б група.
Хърватският защитник Ваня Дзаферович, чийто договор с Локомотив София изтича може да се завърне в Стара Загора, ако не получи изгодно предложение от чуждестранен клуб.
Берое е на път да се подсили с двама нападатели – Владислав Златинов и Румен Рангелов.
Според информация на Гонг заралии вече са се споразумели със Златинов, който се очаква да започне подготовка с Берое на 16 юни, ако не получи оферта от чуждестранен отбор.
Златинов игра за последно в отбора от Западна Б група Банско, а през сезон 2007/2008 се подвизаваше под Аязмото, като изигра 7 мача с екипа на Берое и отбеляза 3 гола.
Берое е в напреднали разговори и с нападателя Румен Рангелов, като се очаква в близките дни неговият трансфер да бъде финализиран.
През миналия сезон Рангелов игра в отбора на Ботев Враца и реализира 15 гола в Западната Б група.
Хърватският защитник Ваня Дзаферович, чийто договор с Локомотив София изтича може да се завърне в Стара Загора, ако не получи изгодно предложение от чуждестранен клуб.
Берое взе и Томаш
Александър Томаш е последното попълнение в лятната селекция на Берое, съобщава BeroeOnline. Защитникът се присъедини към подготовката на отбора и направи първата си тренировка със "зелените" на ст. "Локомотив".
Александър Томаш е последното попълнение в лятната селекция на Берое, съобщава BeroeOnline. Защитникът се присъедини към подготовката на отбора и направи първата си тренировка със "зелените" на ст. "Локомотив".