НЯМА МОЕ, НЯМА ТВОЕ - ТОВА ЛИ Е БЕРОЕ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

НЯМА МОЕ, НЯМА ТВОЕ - ТОВА ЛИ Е БЕРОЕ?

Мнениеот milenkorak » 17 май 2010 10:54

След мача в Етрополе, полуфинал за купата на България публикувах коментар озаглавен "Не бързайте да отваряте шампанското, преди да се е охладило!". Сега след като шампанското вече е изпито, остава горчилката от представянето на Берое в шампионата и неговото бъдеще.Първо да спомена фактите от представянето на Берое в последната фаза на шампионата - от 23-я кръг, когато правят 2:2 с Пирин, те нямат победа. Нещо повече, отборът е отбелязал само 2 гола. Всички усилия бяха насочени за спечелването на купата. Това сега е факт, но слабото представяне в края на шампионата също е факт. Е, питам се сега, кой футболен радетел с пари, ще се наеме да се обвързва с Берое. Дори и да получат лиценз, за да играят в Лига Европа, на беройци им трябват яки футболни попълнения. Иначе ще играят един мач, от който няма да се замогнат финансово и толкова. А в миналото Берое никога не са напускали Европейските футболни турнири безславно. Надявам се, че сагата наречена "фалит в Берое" да приключи по най - добрия начин за отбора. Защото ФК БЕРОЕ трябва да го бъде.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: НЯМА МОЕ, НЯМА ТВОЕ - ТОВА ЛИ Е БЕРОЕ?

Мнениеот Siegfried » 17 май 2010 10:54

Защо пускаш второ подобна тема ?!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
SoundWave
Контакти:

Мнениеот SoundWave » 17 май 2010 11:18

milenkorak написа:След мача в Етрополе, полуфинал за купата на България публикувах коментар озаглавен "Не бързайте да отваряте шампанското, преди да се е охладило!". Сега след като шампанското вече е изпито, остава горчилката от представянето на Берое в шампионата и неговото бъдеще.Първо да спомена фактите от представянето на Берое в последната фаза на шампионата - от 23-я кръг, когато правят 2:2 с Пирин, те нямат победа. Нещо повече, отборът е отбелязал само 2 гола. Всички усилия бяха насочени за спечелването на купата. Това сега е факт, но слабото представяне в края на шампионата също е факт. Е, питам се сега, кой футболен радетел с пари, ще се наеме да се обвързва с Берое. Дори и да получат лиценз, за да играят в Лига Европа, на беройци им трябват яки футболни попълнения. Иначе ще играят един мач, от който няма да се замогнат финансово и толкова. А в миналото Берое никога не са напускали Европейските футболни турнири безславно. Надявам се, че сагата наречена "фалит в Берое" да приключи по най - добрия начин за отбора. Защото ФК БЕРОЕ трябва да го бъде.

Братле, дай го малко по-оптимистично :) Всичко ще си дойде на място.
Имам чувството че аз се радвам повече на купата, която спечелихте :)
Берое, с оглед на състоянието си, се представи повече от отлично тоя сезон
________ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 17 май 2010 11:21

Не се предавайте момчета!!! Берое винаги ще го има,защото е традиция и има невероятна публика! Всичко ще се оправи. Не може да се остави такъв отбор да се затрие ;). Поздрави от Пловдив и само Локо!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 17 май 2010 11:31

Нещо не ми се връзва. Нали БУЛСАТКОМ са ви спонсори, значи част от парите, които им давам всеки месец, трябва да влизат в Берое? Обаче играчите не са взимали заплати от февруари. Може ли някой да ми обясни наистина какво става в Берое?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Берое_зара
Контакти:

Мнениеот Берое_зара » 17 май 2010 11:48

Това което става е, че местния бизнес не желае да се обвързва с отбора, който е най-посещаван за този сезон. И ако за някой Стара Загора е село, нека напомним, че тук се прави Загорка, Ариана, Хайнекен, виното на Домей Менада, КЕН, Кенар, Градус-и това са най-известните марки. При нас е най-големия бизнес парк, на второ място сме по заплати след софия, нека не пропускам и ТЕЦ-овете...
Просто няма никакъв стимул за инвестиция във футбола. В белите държави има данъчни облекчения за желаещите да се замесват с подобен сорт инвестиции...

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 17 май 2010 12:04

Въпроса е друг, ако сега всички футболисти на Берое избягат, какво ще стане? Купата ще си е само за статистиката, а Лига Европа само мечта. Трябва целия град да помогне на клуба. Не може извоювано с борба отличие, даващо право на международни мачове до отиде при някой друг. Стара Загора събуди си, все пак отбора си е твой!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 май 2010 12:25

Добре бе, не ми е работа, ама предполагам че досега ръководството на отбора е провело десетки разговори и със "Загорка", и с другите фирми от града, и с общината. :) Ако не - толкова по-зле за "Берое". :( Ако пък наистина никой не желае да подкрепи отбора - сори Майкъл :lol: А с писане по форумите не става - форумът на "Ботев" Пловдив беше може би най-посещаван през този сезон - и какво от това?! Вижте там на място си решете проблемите. И добре дошли на "Георги Аспарухов" за мачовете в Европа! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 17 май 2010 12:34

Берое_зара написа:Това което става е, че местния бизнес не желае да се обвързва с отбора, който е най-посещаван за този сезон. И ако за някой Стара Загора е село, нека напомним, че тук се прави Загорка, Ариана, Хайнекен, виното на Домей Менада, КЕН, Кенар, Градус-и това са най-известните марки. При нас е най-големия бизнес парк, на второ място сме по заплати след софия, нека не пропускам и ТЕЦ-овете...
Просто няма никакъв стимул за инвестиция във футбола. В белите държави има данъчни облекчения за желаещите да се замесват с подобен сорт инвестиции...

По принцип си прав, приятелю! И на мен ми е много болно, като виждам какво се случва с отбора на града. Но нека да погледнем и от другата страна /защото май никой не се замисля по този въпрос/: Кой е съгласен да дава едни пари на един човек - Д.Г., и тези пари да са безотчетни - да се вижда къде и за какво отиват? Сега всеки обвинява местният бизнес, че не давал пари - но хората искат тези пари да се дават срещу точно регламентирани взаимоотношения между двете страни и да подлежат на контрол от страна на даващия, но май при по-горе споменатия човек това не може да стане....Така, че това което се вижда/чува/ май е само върха на айсберга - а какво става отдолу не се знае /или в случая се премълчава/.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 17 май 2010 12:44

Аз не виждам какъв е проблемът Берое да изтегли кредит, с който да покрие дълговете и даже да осигури бюджет за следващия сезон. Сметнете сами. Берое ще получи около 300 000 евро минимум от Лига Европа, дори и да отпадне в първия кръг - от телевизионни права, от продадени билети и премия от УЕФА. Отделно, след отпадането, по-класните играчи може да бъдат продадени, откъдето ще дойдат още около 500 000 евро, примерно. Въпросът е шефовете на Берое да се размърдат, а не само да създават интриги и да сипят злобни обвинения, както в самия отбор, така и срещу другите клубове.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Берое”