много умно решение. 2 отбора от южна България ще играят финал в северна...
Хитро. Лек път фенове.
Финалът за купата е в Ловеч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Финалът за купата е в Ловеч
Последна промяна от XTaz на 29 апр 2010 12:49, променено общо 1 път.
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш
Re: Финалът за купата е в Ловеч
Там ще сме задължително!
Нека в Ловеч кръчмите да зареждат "Загорка" ,че вчера в Етропле се изложиха ,свърши им бирата.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!
Нека в Ловеч кръчмите да зареждат "Загорка" ,че вчера в Етропле се изложиха ,свърши им бирата.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!
-
- Контакти:
Всички в Ловеч,да се пръсне по шевовете стадиончето!!!Да отразим подобаващо спечелването на купата
Само Берое

Е какъв е проблема? Къде да го сложат финала, като Бургас е на 15км от Поморие, а София е на другия край на България?!
Разстоянието Стара Загора - Ловеч е 150км, което не мисля че ще е проблем за феновете на Берое. А тези на Поморие, да не се обиждат ама ще наемат едно бусче и няма да им излезе мн скъпо
Разстоянието Стара Загора - Ловеч е 150км, което не мисля че ще е проблем за феновете на Берое. А тези на Поморие, да не се обиждат ама ще наемат едно бусче и няма да им излезе мн скъпо

malchev написа:Е какъв е проблема? Къде да го сложат финала, като Бургас е на 15км от Поморие, а София е на другия край на България?!
За нас не е проблем ! Ние ще идем където и да е.
- unist_gp
- Контакти:
Офф, покрай натягането на Гришката да си предостави стадиончето на БФС, а те да си спестят жълтите стотинки от наем за дроги и секретарки....
Дано Черноморец уреди чартър от Бургас до Горна Оряховица, играчите и малкото фенове, които ще дойдат го заслужават.
Дано Черноморец уреди чартър от Бургас до Горна Оряховица, играчите и малкото фенове, които ще дойдат го заслужават.
malchev написа:Е какъв е проблема? Къде да го сложат финала, като Бургас е на 15км от Поморие, а София е на другия край на България?!
Верно. Прав си пич. Страх лозе пази. Защото в Ловеч е по гот. Публиката на Ловеч ще вика и за вас, щото ви харесва. Пък и стадиона по-малък ще изглежда пълен. И БФС-то да се наведе към новия шампион, че то едвали в ЕЛ ще се напълни стадиона заради Литекс.
Проблемът е дребен. Много привърженици на "Берое" могат да тръгнат след края на работния ден и да пристигнат навреме за началото, ако мачът е в София или в Бургас с начален час след 19.30. Според мен привържениците на "Черноморец" също биха пътували далеч по-приятно и бързо до София, отколкото да Ловеч. Можеше да се помисли. Нали уж футболните състезания се провеждат и заради зрителите.
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Айде, честита свирка на говеждото отборче. Понеже много поморийци щяха да идат на мача в Бургас....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Ами така е, като имаме 2 стадиона, така ще бъде !!! Ние като видяхме онази заградена гора, която се опитват да пробутат за стадион, ни идваше да нахлуем на терена и да си "свършим работата"....