Черно Море:Берое 25.03.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Черно Море:Берое 25.03.

Мнениеот burnstz » 24 мар 2010 22:34

В Четвъртък от 16:00 на стадион "Тича" във Варна отбора на Черно Море приема състава на Берое. Есенния полусезон срещата завърши 0:0. Има доста проблеми и в двата отбора, като за заралии мача пропускат капитана Слави Жеков, Емил Рачев, Георги Божанов и Павел Ковачев. Срещата е поверена на Христо Ристосков.
Според мен ще се получи добър мач. Срещат се двата най-добри домакина в родното първенство като на този етап Черно Море все още няма загуба на собствения си терен(засега). Аз лично съм на мнение, че ще измъкнем нещо от срещата, но ще видим утре.. Иначе дано няма контузени след мача, че футболистите на Тича не се церемонят :mrgreen:
1916'

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно Море:Берое 25.03.

Мнениеот зеления » 24 мар 2010 22:48

burnstz написа:В Четвъртък от 16:00 на стадион "Тича" във Варна отбора на Черно Море приема състава на Берое. Есенния полусезон срещата завърши 0:0. Има доста проблеми и в двата отбора, като за заралии мача пропускат капитана Слави Жеков, Емил Рачев, Георги Божанов и Павел Ковачев. Срещата е поверена на Христо Ристосков.
Според мен ще се получи добър мач. Срещат се двата най-добри домакина в родното първенство като на този етап Черно Море все още няма загуба на собствения си терен(засега). Аз лично съм на мнение, че ще измъкнем нещо от срещата, но ще видим утре.. Иначе дано няма контузени след мача, че футболистите на Тича не се церемонят :mrgreen:

Не се заблуждавайте, приятели. Наистина Берое са тим, който аз много харесвам и винаги ви желая успех. Особенно от както треньор ви е Илиян Илиев и половината ви състав е от бивши черноморци. То май няма бивши черноморци, няма както няма и бивши полицаи, ама нейсе. :). Утре мача е твърда единица - 3:0 за Морето! Това ви го казвам не защото съм черноморец и в червата ( не, че не е вярно де ), а защото като гледам ситуацията при нас е ясно, че много млади момчета от нашия отбор ще изровят земята за да се докажат. Сега им е шанса. :)
И ако изключим утрешния мач - желая ви винаги победи! Ами приятели - и вие сте зелени като мен и моя отбор. :)
Последна промяна от зеления на 25 мар 2010 13:28, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 мар 2010 23:14

Не знам как е в зарата,но повечето моряци харесваме Берое.Вярно половин тим моряци,треньор легенда и любимец на морските фенове,еднакво силно мразим шопските недоразумения и еднакво силно обичаме зелено-белите си отбори.Винаги когато играят Беройци,им стискам палци с изключение на срещите помежду ни.Ще бъда щастлив да дочакам момента когато за първите три места ще спорят отборите на Черно море,Берое, Локо пд и Пирин.Надявам се тази година да има финал за купата Черно море-Берое.Утре ще ви посрещна с добре дошли на Тича.Е,може и малко да ви попсувам по време на мача,но няма да е от лоши чувства.Ние сме от едната страна на барикадата.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 25 мар 2010 07:47

Моряциииии ,не се заблуждавайте няма да играете срещи Гигант Белене налиииии.К'во е т'ва 3:0 ,може ама срещу други.
Тоя мач ще Ви е доста тръден за да го спечелите, Ние на чужд терен играем много добре!
Нищо чудно и да Ви ударим,като гледам как сте ни подценили. Но най-реално ми се вижда хикс-а 1:1 или 0:0
Иначе Аз искам 0:1.
Само БЕРОЕ!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 мар 2010 09:04

Подкрепям казаното от Зеления и Весо 1913.Мисля,че днес ще вземем мача,колкото и трудно да бъде,срещу един грамотен и сериозен тим като вашия.
Само Черно море.

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 25 мар 2010 14:29

Незнам за днес, но си пожелавам на финала за купата да Ви бием. Голям мач ще е. Днес е репетиция :P

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 25 мар 2010 14:33

fuckside написа:Незнам за днес, но си пожелавам на финала за купата да Ви бием. Голям мач ще е. Днес е репетиция :P

:lol: Ами и ние искаме финал с вас. :lol:Тогава няколко моряци,ще вземат купата.Или нашите всичките или Илиян и останалите черноморци,при вас. :) А днес,наистина ще е репетиция.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 мар 2010 14:58

Много труден мач,надявам се на хикс.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 25 мар 2010 17:52

0:0
Карай сега ще мушнем шоколадчетата в Своге!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Върни се в “Берое”