Кой печели от заличаването на Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Кой печели от заличаването на Берое

Мнениеот pomiqrat » 24 ное 2009 10:45

Някой може ли да ми отговори на този въпрос? Не е нормално отбор, който се представя много добре в първенството собствениците му да се отдръпнат при положение, че могат да атакуват и Лига Европа или поради добрата им игра през зимата да продадат някои от футболистите си на добра цена, а те ще ги оставят да си тръгнат за без пари. Кои са собствениците на Берое и поради каква причина спряха да издържат клуба? Преди два сезона със задколисни игри ги изритаха от А група и днес по същия начин искат да ги пратят отново в Б. Посещаемостта на срещите на Берое е една от най - големите в България, винаги има футболна атмосфера, а не полузаспали зрители чоплещи семки. Явно някой печели от това да няма футбол в Стара Загора
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

dodo7271
Контакти:

Re: Кой печели от заличаването на Берое

Мнениеот dodo7271 » 24 ное 2009 11:05

Изобщо не е това проблемът на Берое. Както във всички останали отбори в България, така и в Берое няма никаква далавера от инвестиране. Какво означава футболна атмосфера? Ти съгласен ли си да отделяш по 5 милиона на година само за да се наслаждаваш на атмосферта? Виж какво става със Спартак Вн, с Ботев и Локо Пд. Основното е, че на НИКОЙ НЕ МУ ПУКА И НЕ ИСКА ДА ВАДИ ПАРИ. Единствено останаха Левски и ЦСКА, където се давата пари с клизма, и Литекс, където Гришата си върти някакви пари чрез трансфери. Черноморец е друго, там общината е свързана здраво със Събев, но при нови избори не се знае какво ще стане. Специално в Стара Загора и Пловдив, според мен проблемът е в манталитета на местни бизнес. Те просто са жадни за пари и не искат да ги дават за футбол.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 24 ное 2009 11:07

ТО ПЪК ЕДИН МЕСТЕН БИЗНЕС...

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 24 ное 2009 11:14

Просто никой не иска силни провинциални отбори с традиции и фенове които да се противопоставят на грандовете.Много по-лесно е когато има отбори като Локо МЗ,Своге,Банско,Несебър и др курортни селца.Според вас защо отбори като Берое,Ботев,Локо пд,Етър,Ботев Вр,Дунав,Спартак Пл не ги вземе някой при положение,че ако отбора тръгне напред това му гарантира минимум по 7-8 000 публика и подкрепа на цял един град,а се занимава със отбори като Литекс,Мездра и т.н.със селски отбори е по-лесно играеш си тотото,лягаш си на Левски,Цска и т.н.,переш си парите,нямаш фенове които да протестират срещу теб,нямаш традиции и само това че си в А група задоволява и малкото привържаници на този отбор и ти вече за тях си повече от бог.Докато допускаме мафиоти да са ни президенти на клубовете ще е така.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 ное 2009 11:29

ivaylito написа:Просто никой не иска силни провинциални отбори с традиции и фенове които да се противопоставят на грандовете.Много по-лесно е когато има отбори като Локо МЗ,Своге,Банско,Несебър и др курортни селца.Според вас защо отбори като Берое,Ботев,Локо пд,Етър,Ботев Вр,Дунав,Спартак Пл не ги вземе някой при положение,че ако отбора тръгне напред това му гарантира минимум по 7-8 000 публика и подкрепа на цял един град,а се занимава със отбори като Литекс,Мездра и т.н.със селски отбори е по-лесно играеш си тотото,лягаш си на Левски,Цска и т.н.,переш си парите,нямаш фенове които да протестират срещу теб,нямаш традиции и само това че си в А група задоволява и малкото привържаници на този отбор и ти вече за тях си повече от бог.Докато допускаме мафиоти да са ни президенти на клубовете ще е така.

Глупости. За пореден път се убеждавам, че ние, феновете, имаме по-голяма вина за ужасния футбол, отколкото БФС, клубовете, треньорите и т.н. Непрекъснато някой друг е виновен, винаги търсим причините в извънземните, тъмните сили, международното положение. Нещата са прости - в България феновете НЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА ФУТБОЛ, съответно няма и приходи, за разлика от Англия, например. Щом няма приходи, кой е луд да инвестира?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 24 ное 2009 11:30

Незнам,ама на мен Берое са ми много симпатични,дано се оправите по-скоро.То не,че в Пловдив сме цъфнали и вързали де. ..
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 24 ное 2009 11:33

dodo7271 написа:
ivaylito написа:Просто никой не иска силни провинциални отбори с традиции и фенове които да се противопоставят на грандовете.Много по-лесно е когато има отбори като Локо МЗ,Своге,Банско,Несебър и др курортни селца.Според вас защо отбори като Берое,Ботев,Локо пд,Етър,Ботев Вр,Дунав,Спартак Пл не ги вземе някой при положение,че ако отбора тръгне напред това му гарантира минимум по 7-8 000 публика и подкрепа на цял един град,а се занимава със отбори като Литекс,Мездра и т.н.със селски отбори е по-лесно играеш си тотото,лягаш си на Левски,Цска и т.н.,переш си парите,нямаш фенове които да протестират срещу теб,нямаш традиции и само това че си в А група задоволява и малкото привържаници на този отбор и ти вече за тях си повече от бог.Докато допускаме мафиоти да са ни президенти на клубовете ще е така.

Глупости. За пореден път се убеждавам, че ние, феновете, имаме по-голяма вина за ужасния футбол, отколкото БФС, клубовете, треньорите и т.н. Непрекъснато някой друг е виновен, винаги търсим причините в извънземните, тъмните сили, международното положение. Нещата са прости - в България феновете НЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА ФУТБОЛ, съответно няма и приходи, за разлика от Англия, например. Щом няма приходи, кой е луд да инвестира?

Ти лично коло пари даваш за футбол?И колко би дал?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 ное 2009 11:40

Аз говоря и за себе си. Малко пари бих дал. Все пак съм българин :) :) :)

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 24 ное 2009 11:50

Би дал все пак според възможностите си нали?При положение че в Бг възможностите са на всички малки,много ясно че бихме дали малко.Въпроса е тия с големите възможности защо не дават?Един клуб така или иначе много трудно би се издържал само от феновете,само в Германия мисля че 50% от всеки клуб се финансира от феновете.Не е проблема само във феновете,проблемите са много и общини и държава не помагат,няма бази,всеки търси далавра и всичко като се натрупа виждаш резултата.Лошото е че ще става все по-зле за всички отбори с това управление и политика и не бива да ни учудват резултатите на клубните ни отбори в Европа и националите ни.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 24 ное 2009 11:54

Ама автора на темата е много интересен човек,какъв е тоя въпрос дето го задава,че на кой му е интересно да гледа примерно Ботев-Локо или Берое -Ботев ,друго си е МЕГА ДЕРБИТО Славия-Локо сф. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Берое”