Локо Пд-Берое-3:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Локо Пд-Берое-3:0
За да не заспа на дивана гледайки дербито с Витоша реших да спретна тази скромна темичка.Излизаме като абсолютен аутсайдер на Лаута,но топката е кръгла от женски род а и футбола е нелогична игра и не веднъж са се случвали чудеса.Нека стане мач и по-добрият победи.
Последна промяна от sandi74 на 22 сеп 2019 19:39, променено общо 1 път.
Re: Локо Пд-Берое-22 септември от 17:45 часа
sandi74 написа:За да не заспа на дивана гледайки дербито с Витоша реших да спретна тази скромна темичка.Излизаме като абсолютен аутсайдер на Лаута,но топката е кръгла от женски род а и футбола е нелогична игра и не веднъж са се случвали чудеса.Нека стане мач и по-добрият победи.
Йосипович вкара за 1:0 за " Берое ". Честито.
1 - ца, максимум " хикс ".
Sandi, umri govedo nedoklateno!
- Странджата
- Контакти:
Санди изобщо не ми е любимец, ама този горният по-добре да почине за година-две ...
Mirosvel написа:Sandi, umri govedo nedoklateno!
В българските форуми дори и на циганите като тебе е забранено да пишат на цигански

Изключително твърд и крив отбор са тия.
Което означава едно-перем ги!
Както геренаджийското синьо тимче или папагалите, играещи по милост на селския кър в село Коматево.
0:2 ще е резултатЪ , а Санди-барманката да почерпи след победата една Загорка IPA
Което означава едно-перем ги!
Както геренаджийското синьо тимче или папагалите, играещи по милост на селския кър в село Коматево.
0:2 ще е резултатЪ , а Санди-барманката да почерпи след победата една Загорка IPA

3-0 за майните и кой откъдето е.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Айдеее рокади в ТЕЦ-а тази седмица. дали ще излезете въобще за мача

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Айдеее рокади в ТЕЦ-а тази седмица. дали ще излезете въобще за мача![]()
![]()
![]()
Ти гледай като наближи другия мач с вас да не излезем,че пак ши има- грамофон свири майка плаче.

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!