А Група Берое (Ст) - Славия (Сф) XXXI кръг30.04.2016, 17:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
August Burns Red

А Група Берое (Ст) - Славия (Сф) XXXI кръг30.04.2016, 17:45

Мнениеот August Burns Red » 28 апр 2016 18:29

След Срамния хикс в благоевград срещу пирин и с 5 наказани: Иво Иванов, Веселин Пенев, Игор Джоман, Спас Делев и Неманя Милисавлевич. и с контузии 3 : Емин Ахмед Бенджамин Морел и Том е време за битка за ЗОНА ЛЕ !! Нека Победим и серията ни продължи !!!

Видях едно интересно мнение на Иван Вутов: Берое има настояще, но няма бъдеще. и за съжаленеи е ПРАВ . За титла само пари,качествени играчи,спонсори,най-важните неща са това и да имаш играчи за качество не за количество каквито ние имаме в доста големи количества !!.

Бившият треньор на Берое Иван Вутов е на мнение, че в клуба вече трябва да са наясно кой ще води тима през следва­щото първенство, както и да­ли ще бъде назначаван спортен директор.

„Новият треньор е добре да е известен още сега. Дали ще е утвърдена фигура зависи от целите на отбора. Несериозни ми се струват ам­бициите на ръководството за титла догодина. Хубаво е име­то на бъдещия старши да се знае по-скоро, за да види той с какви играчи разполага, на кои им изтичат договорите и кой смята да напуска. Така треньо­рът ще може да си направи се­лекция. Сегашното положение не е добро за зелените. Ако Липенски е само временен вари­ант и футболистите го знаят, тези от тях, които смятат да си ходят, няма да се разда­ват за тима. Добре е Липенски да въведе новия треньор и да го запознае детайлно с каче­ствата на футболистите. Иначе бъдещият наставник ня­ма да е наясно с какво ще работи. Грешката и на Петър Хуб­чев, a и на Илиан Илиев преди него бе, че не подготвиха местни кадри за треньори, та сега шефовете да не се чудят кого да слагат начело на отбора. Те и двамата доказаха, че не могат да носят цялата спортни-техническа власт, каквато им бе гласувана. Ето защо Берое трябва задължи­телно да има спортен директор. Без такъв не е минал ни­то един сериозен отбор, защо­то това е основният човек, за­нимаващ се със селекцията", каза Вутов пред „Тема Спорт".

„Новите хора в клуба тряб­ва вече да се знаят. Иначе гу­бим откъм подбор на попълне­ния целия предстоящ есенен полусезон. Сега в Берое е пълен батак, за което не е виновно само ръководството. Селекцията на Петър Хубчев е пъ­лен провал. Бяха взети утвър­дени имена, при това на въ­зраст, които обаче не играят редовно. Том е абсолютното доказателство за думите ми. Затова Берое може и да има настояще, но няма бъдеще в този си вид. Липсва перспек­тивата", категоричен е Иван Вутов.

Той взе отношение за сблъсъка срещу Славия в събо­та. „Винаги съм казвал, че Сла­вия ни е един от най-лесните съперници в исторически план. Сега обаче не съм така убеден в победата. Славия играе силно под ръководство­то на Александър Тарханов, а и никой няма да се сърди на хората на Венци Стефанов, ако са извън тройката, защо­то залагат на млад отбор, в основата на който са соб­ствените кадри. Това ще ни е най-тежкият мач до края на шампионата. Той се явява въ­злов за тройката. Мисля, че в крайна сметка ние ще сме там. Дано Пламен Липенски успее да мотивира футболи­стите си, което вярвам, че ще направи. Но срещу белите ще ни е тежко, защото ще имаме много отсъстващи", завърши Вутов.
Последна промяна от August Burns Red на 28 апр 2016 18:47, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: А Група Берое (Ст) - Славия (Сф) XXXI кръг30.04.2016, 17

Мнениеот GOLEADOR » 28 апр 2016 18:33

1:0
[offtopic]А кои са наказаните от Берое?[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 апр 2016 18:44

1:о сЛавИя и БЕз тОВа не искАТ дА игАЯт в ЕвРопА

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 28 апр 2016 18:44

Не ме интерисува къде искат и къде не искат да играят !! важно е да ги победим !!

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 28 апр 2016 20:11

August Burns Red написа:Не ме интерисува къде искат и къде не искат да играят !! важно е да ги победим !!

И за какво ще се борите бе мишоци? От аматьори падате, а иначе се напъвате. Няма такава наглост като болестта на бИроеца!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 апр 2016 20:19

Нито Берое нито Славия имат отбори за евротурнирите но все някой трябва да играе в тях :oops: :lol: :mrgreen: Ако искаме да сме трети в крайното класиране този мач не трябва да го губим :idea: :!: Нека по-малко слабия победи ако има такъв де :mrgreen: :lol:

Санди74

Мнениеот Санди74 » 28 апр 2016 20:30

sandi74 написа:Нито Берое нито Славия имат отбори за евротурнирите но все някой трябва да играе в тях :oops: Ако искаме да сме трети в крайното класиране този мач не трябва да го губим :idea: :!: Нека по-малко слабия победи ако има такъв де :lol:

От сега съжалявам топчицата,сигурно след края на мача ще е с формата на паралепипед :mrgreen: :shock: :o :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 28 апр 2016 21:33

333:332 ще е резулата
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 28 апр 2016 21:58

Искате ли да ви убия ей тука всички сини и червени боклуци да не са мъчите А? ИСКАТЕ ЛИ? ФА ИМА ТИ ЛИ МА БУТНА ИЛИ АЗ САМ ПАДНАХ А? разбирач и надрусани,епилирани,селяни и хомосексуалисти а?

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 29 апр 2016 08:57

August Burns Red написа:Не ме интерисува къде искат и къде не искат да играят !! важно е да ги победим !!

Спокойно бе пичове! Биете си "Славия",биете и нас в следващия кръг,отпразнувате си бронзовите медали и юбилея,и се стягате за плаж. Живота не е толкова лош,нали?

Върни се в “Берое”