След Срамния хикс в благоевград срещу пирин и с 5 наказани: Иво Иванов, Веселин Пенев, Игор Джоман, Спас Делев и Неманя Милисавлевич. и с контузии 3 : Емин Ахмед Бенджамин Морел и Том е време за битка за ЗОНА ЛЕ !! Нека Победим и серията ни продължи !!!
Видях едно интересно мнение на Иван Вутов: Берое има настояще, но няма бъдеще. и за съжаленеи е ПРАВ . За титла само пари,качествени играчи,спонсори,най-важните неща са това и да имаш играчи за качество не за количество каквито ние имаме в доста големи количества !!.
Бившият треньор на Берое Иван Вутов е на мнение, че в клуба вече трябва да са наясно кой ще води тима през следващото първенство, както и дали ще бъде назначаван спортен директор.
„Новият треньор е добре да е известен още сега. Дали ще е утвърдена фигура зависи от целите на отбора. Несериозни ми се струват амбициите на ръководството за титла догодина. Хубаво е името на бъдещия старши да се знае по-скоро, за да види той с какви играчи разполага, на кои им изтичат договорите и кой смята да напуска. Така треньорът ще може да си направи селекция. Сегашното положение не е добро за зелените. Ако Липенски е само временен вариант и футболистите го знаят, тези от тях, които смятат да си ходят, няма да се раздават за тима. Добре е Липенски да въведе новия треньор и да го запознае детайлно с качествата на футболистите. Иначе бъдещият наставник няма да е наясно с какво ще работи. Грешката и на Петър Хубчев, a и на Илиан Илиев преди него бе, че не подготвиха местни кадри за треньори, та сега шефовете да не се чудят кого да слагат начело на отбора. Те и двамата доказаха, че не могат да носят цялата спортни-техническа власт, каквато им бе гласувана. Ето защо Берое трябва задължително да има спортен директор. Без такъв не е минал нито един сериозен отбор, защото това е основният човек, занимаващ се със селекцията", каза Вутов пред „Тема Спорт".
„Новите хора в клуба трябва вече да се знаят. Иначе губим откъм подбор на попълнения целия предстоящ есенен полусезон. Сега в Берое е пълен батак, за което не е виновно само ръководството. Селекцията на Петър Хубчев е пълен провал. Бяха взети утвърдени имена, при това на възраст, които обаче не играят редовно. Том е абсолютното доказателство за думите ми. Затова Берое може и да има настояще, но няма бъдеще в този си вид. Липсва перспективата", категоричен е Иван Вутов.
Той взе отношение за сблъсъка срещу Славия в събота. „Винаги съм казвал, че Славия ни е един от най-лесните съперници в исторически план. Сега обаче не съм така убеден в победата. Славия играе силно под ръководството на Александър Тарханов, а и никой няма да се сърди на хората на Венци Стефанов, ако са извън тройката, защото залагат на млад отбор, в основата на който са собствените кадри. Това ще ни е най-тежкият мач до края на шампионата. Той се явява възлов за тройката. Мисля, че в крайна сметка ние ще сме там. Дано Пламен Липенски успее да мотивира футболистите си, което вярвам, че ще направи. Но срещу белите ще ни е тежко, защото ще имаме много отсъстващи", завърши Вутов.
А Група Берое (Ст) - Славия (Сф) XXXI кръг30.04.2016, 17:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- August Burns Red
А Група Берое (Ст) - Славия (Сф) XXXI кръг30.04.2016, 17:45
Последна промяна от August Burns Red на 28 апр 2016 18:47, променено общо 2 пъти.
Re: А Група Берое (Ст) - Славия (Сф) XXXI кръг30.04.2016, 17
1:0
[offtopic]А кои са наказаните от Берое?[/offtopic]
[offtopic]А кои са наказаните от Берое?[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
1:о сЛавИя и БЕз тОВа не искАТ дА игАЯт в ЕвРопА
- August Burns Red
Не ме интерисува къде искат и къде не искат да играят !! важно е да ги победим !!
- Garra Dembele
- Контакти:
August Burns Red написа:Не ме интерисува къде искат и къде не искат да играят !! важно е да ги победим !!
И за какво ще се борите бе мишоци? От аматьори падате, а иначе се напъвате. Няма такава наглост като болестта на бИроеца!
Нито Берое нито Славия имат отбори за евротурнирите но все някой трябва да играе в тях
Ако искаме да сме трети в крайното класиране този мач не трябва да го губим
Нека по-малко слабия победи ако има такъв де

sandi74 написа:Нито Берое нито Славия имат отбори за евротурнирите но все някой трябва да играе в тяхАко искаме да сме трети в крайното класиране този мач не трябва да го губим
![]()
Нека по-малко слабия победи ако има такъв де
От сега съжалявам топчицата,сигурно след края на мача ще е с формата на паралепипед

- greenlandia
333:332 ще е резулата
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
- August Burns Red
Искате ли да ви убия ей тука всички сини и червени боклуци да не са мъчите А? ИСКАТЕ ЛИ? ФА ИМА ТИ ЛИ МА БУТНА ИЛИ АЗ САМ ПАДНАХ А? разбирач и надрусани,епилирани,селяни и хомосексуалисти а?
- action66
- Контакти:
August Burns Red написа:Не ме интерисува къде искат и къде не искат да играят !! важно е да ги победим !!
Спокойно бе пичове! Биете си "Славия",биете и нас в следващия кръг,отпразнувате си бронзовите медали и юбилея,и се стягате за плаж. Живота не е толкова лош,нали?