Подготовка,контроли,трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Подготовка,контроли,трансфери и спекулации
Берое започва подготовката за новото първенство на 15 юни.На този етап е планирано подготовката да премине изцяло в Стара Загора.Отборът вече се сдоби с 5 нови попълнения пристигащи като свободни агенти-Георги Божилов,Иван Коконов,Стивън Петков,Спас Делев и Венелин Филипов.Берое вече се раздели с:Димо Бакалов,Танко Дяков,Валдемар Боровский,Савио Нсерико и Аласан Ндиайе.Водят се преговори с Г.Андонов за подписване на нов договор.Договорът на Г.Костадинов също изтича в края на юни,към него има интерес от отбори от Полша и Турция.
Re: Подготовка,контроли,трансфери и спекулации
Що си мисля, че Спас Делев е приключил с футбола. Освен ако Хубчев не го вкара в пътя. Добре че е Берое да съживява анонимници. Промери много.
С ЦСКА "Верея" ще играете ли контрола ?
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
rebel написа:Що си мисля, че Спас Делев е приключил с футбола. Освен ако Хубчев не го вкара в пътя. Добре че е Берое да съживява анонимници. Промери много.
И аз съм на това мнение но Хубчев и Берое понякога правят чудеса.Естествено зависи и от самите мъртъвци дали искат да възкръснат

Селекцията засега е ОК, за тия пари - толкова. Химера са големите кинти в Берое, за които някои постоянно мрънкат. Просто при нас няма драми и играчите си получават заслуженото на определената дата.
Пожелавам успех на "Берое"! Въпреки отявления олигофрен Сандю. "Берое" има добър отбор. Идват и двама носители на купата- мъжки момчета, закалени от морето. Всяко класиране под второ място ще бъде неуспех за този отбор. Късмет в жребия за ЛЕ и успех в турнира!
Успех и от мен за беройци..
Пращаме ви добри попълнения,успех в ЕКТ..

- Avgusta 1916
- Контакти:
Vladislav написа:Пожелавам успех на "Берое"! Въпреки отявления олигофрен Сандю. "Берое" има добър отбор. Идват и двама носители на купата- мъжки момчета, закалени от морето. Всяко класиране под второ място ще бъде неуспех за този отбор. Късмет в жребия за ЛЕ и успех в турнира!
Благодаря!
Късмет и успех на вас!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
С ЦСКА село Муратлии в Кольо Ганчево
- starozagorec
- Контакти:
задължително един централен защитник ни трябва още,може би и халф,ако Костадинов напусне и сме готови.