БФС с поредна издънка - бута Лудогорец за точки в "А" група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
August Burns Red

БФС с поредна издънка - бута Лудогорец за точки в "А" група

Мнениеот August Burns Red » 17 окт 2014 10:43

Българският футболен съюз подразни с поредна издънка в рамките на последните десетина дни. От "Иван Асен II" днес утвърдиха програмата в "А" група до края на 2014 г. и в турнира за Купата на България. В техния преглед впечатление прави, че от футболната ни централа изцяло осигуряват комфорт на шампиона Лудогорец за представянето му в Шампионска лига. Наред с това, с програмата на разградчани им се дава шанс да наваксат и изоставането си по точки в "А" група.

Първите мачове от осминфиналите са на 28/29 октомври, а ревашните на 3 декември.

Срещите на Лудогорец срещу Берое обаче са изтеглени за след Нова година. Първият, който е в Стара Загора, трябва да се играе на 15 февруари, а реваншът в Разград е седмица по-късно - 22 февруари.

Впечатление прави, че на 28 октомври, когато са останалите 1/8-финали за Купата, Лудогорец няма мач в Шампионска лига. На 3 декември, когато са реваншите в турнира, българският шампион също не играе в най-комерсиалния клубен турнир.

Комфортът, който от БФС осигуряват на Лудогорец, е поредният им фал, след непризнаването на собствената им вина за провала на националния отбор срещу Хърватия и Норвегия, скъпите билети за мача с "шахматистите" в София и мекото наказание на Левски за прорасистки прояви в сектора на феновете им

Еми как няма Перуката се блазни от Зелените книжки на Кирил и за това ахах Омайват го Като Силен Наркотик му действат хаа 1 Естествено Левски се разминават както винаги с нищо т.е леко само смъмряне и това е !!

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Re: БФС с поредна издънка - бута Лудогорец за точки в "А" група

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 17 окт 2014 10:49

Не виждам причина за бутане след като Берое не са против да играят на определените от БФС дати... 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 17 окт 2014 10:54

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Не виждам причина за бутане след като Берое не са против да играят на определените от БФС дати... 8-)

Хм За Сега нямат ама не им ли омръзна с този лудогорец само бутане !? като играят в шл поне да праят нещо да бият а те само апдат еее стига им толкова на лудогорец !! само те неможе какво е това ФАВОРИЗИРАНЕ !!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 окт 2014 11:01

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Не виждам причина за бутане след като Берое не са против да играят на определените от БФС дати... 8-)

Ами на мен доколкото ми е известно е станало без съгласието на Берое. Нека някой по-запознат техен фен да каже.

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 17 окт 2014 11:09

terata написа:

Ами на мен доколкото ми е известно е станало без съгласието на Берое. Нека някой по-запознат техен фен да каже.

Навсякъде иЗ нета се говри сам оза едно. Левски,Цска и Лудогорец !!! Това е Берое като спечели купата 2013 се говори само в деня на спечелването след това забравиха Берое все едно не съществуваше отбора Няма значение !? !

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 17 окт 2014 11:16

Аз лично не виждам къде е проблема ? Ако някой друг отбор играеше в Шампионска Лига също щеше да му се помогне, в края на краищата ние ако не си помогнем, кой ще ни помогне ?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 17 окт 2014 11:17

terata написа:Ами на мен доколкото ми е известно е станало без съгласието на Берое. Нека някой по-запознат техен фен да каже.

Според мен, ако от Берое бяха против вече щяха да са излезнали най-малкото с декларация. Все пак играят с Лудогорец, а журналята следят за декларации! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 17 окт 2014 11:18

Те ако само по този начин ги бутаха :roll:

П.П. Въпросът в случая е дали Берое са съгласни.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 17 окт 2014 11:21

Хмм много им се иска сега на Лудогорец :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 окт 2014 11:24

Проблемът е в това , че си спомням само за два отбора , чиито мачове в първенството са били отлагани заради участието им в ЕКТ . За всички други участници не е имало такива екстри .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Берое”