ПФК БЕРОЕ-ПФК СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

ПФК БЕРОЕ-ПФК СЛАВИЯ

Мнениеот luxorus » 21 окт 2013 13:58

[center]Изображение[/center]

[wrapimg=]Изображение[/wrapimg]

След слабото представяне срещу "Акулите", се надявам най-накрая да се събудим и да започваме да си взимаме поне домакинските мачове.Особено срещу отбори след нас в класирането.Дано Хер Хубчев си е направил необходимите изводи,започваме изключително тежка поредица от мачове за първенство и купа!
Искам да видя ей тия на терена:
[center]--------------------------------Караджов-----------------------------
Крумов-----------Иво Иванов--------Б.Стойчев---------В.Пенев
-------------------------------- Джоман-----------------------------
Каядо------------Елио Мартинс--Зехиров----------------Горанов
-------------------------------В.Христов------------------------------
[/center]
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: ПФК БЕРОЕ-ПФК СЛАВИЯ

Мнениеот balgarin » 21 окт 2013 14:11

Като гледам изиграните кръгове до тук, ако си бяхме взели домакинствата на ЦСКА, Черно море, Литекс и Черноморец, както и онази простотия в Гоце Делчев и сега щяхме да сме първи мамка му.
Мен лично Ронкато ме разочарова, а Хубчев продължава упорито да го налага. Горанов търка пейката, а е във форма. Не знам кое е от значение за определяне на титулярния състав.
И срещу Черноморец беше задължителна победата ама видяхме какво стана. Дано бием.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 21 окт 2013 14:11

luxorus написа:[center]--------------------------------Караджов-----------------------------
Крумов-----------Иво Иванов--------Б.Стойчев---------В.Пенев
-------------------------------- Джоман-----------------------------
Каядо------------Елио Мартинс--Зехиров----------------Горанов
-------------------------------В.Христов------------------------------
[/center]

Аз, бих предпочел, Макенджиев на вратата. Срещу Нефтохимик направи много силно второ полувреме, а Караджов прави много глупави грешки. Спомни си Апоел и последните мачове на Берое. Иначе, и аз мисля, че трябва да се налагат повече Зехиров и Горанов. Видя се колко могат другите.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 21 окт 2013 14:13

balgarin написа:Като гледам изиграните кръгове до тук, ако си бяхме взели домакинствата на ЦСКА, Черно море, Литекс и Черноморец, както и онази простотия в Гоце Делчев и сега щяхме да сме първи мамка му.
Мен лично Ронкато ме разочарова, а Хубчев продължава упорито да го налага. Горанов търка пейката, а е във форма. Не знам кое е от значение за определяне на титулярния състав.
И срещу Черноморец беше задължителна победата ама видяхме какво стана. Дано бием.

За мен пък единственият , който играе последните 5 мача е Ронкато
Последна промяна от zuekaa на 21 окт 2013 14:28, променено общо 1 път.
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 21 окт 2013 14:22

zuekaa написа:
balgarin написа:Като гледам изиграните кръгове до тук, ако си бяхме взели домакинствата на ЦСКА, Черно море, Литекс и Черноморец, както и онази простотия в Гоце Делчев и сега щяхме да сме първи мамка му.

На мен пък единственият , който играе последните 5 мача е Ронкато

Що да не ти хареса.
А какво му е КПД-то? Онази вечер дали даде и един точен пас. От опити за центриране им насини задни*ите на черноморци. С Пирин ГД нямаше как да го гледам ама с Любимец пак скатаваше по десния фланг. Иначе с Ботев добре игра, първото полувреме. Нямам нищо против момчето, онзи ден дойде ама такова упорито налагане в титулярния състав леко ме дразни.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 21 окт 2013 14:31

balgarin написа:
zuekaa написа:

На мен пък единственият , който играе последните 5 мача е Ронкато

Що да не ти хареса.
А какво му е КПД-то? Онази вечер дали даде и един точен пас. От опити за центриране им насини задни*ите на черноморци. С Пирин ГД нямаше как да го гледам ама с Любимец пак скатаваше по десния фланг. Иначе с Ботев добре игра, първото полувреме. Нямам нищо против момчето, онзи ден дойде ама такова упорито налагане в титулярния състав леко ме дразни.

Аз не съм завършил треньорска школа и няма да давам оценки.
Хубчев ги разбира работите и има нужният - ценз :)
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 21 окт 2013 14:33

Дербито на изпадащите :lol: :lol:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 21 окт 2013 14:41

liliputchica написа:Дербито на изпадащите :lol: :lol:

КО,НЕ?
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 21 окт 2013 14:44

Знам че кой знае какви генерални ротации не могат да се правят и че треньора има последната дума обаче наистина ме дразнят някой неща вече.Айде имаше контузени,известен малшанс в доста мачове,ама в срещите срещу Локо СФ,Пирин ГД,Черноморец се видя че отбора няма нищо общо с "онзи" от пролетта и лятото.И не става въпрос толкова за единици футболисти,а за тактическото отношение на отбора в мачовете.Онзи ден с Черноморец,тия ни водят първото полувреме,нашите ги чакат на центъра :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Прекалено дефанзивни,със страх играят.Саюд,един от двамата с фантазия в тоя отбор,не можем да го възстановим 2 месеца да играе,а и не се знае кога ще влезе.Чудо някакво на медицината се е случило с него че не могат да го излекуват.Жоро Андонов го върна назад да играе,що,щото има голяма дупка зад нападателите,дефанзивните стоят пред двойката централни защитници и отбор със самочувствие като ни натисне и ни взима топката още преди да сме я изнесли.Ронкато и фейсбук-звездата няма да ги коментирам и докато за първия има известен толеранс,щото е нов,за Каядо кво да кажем?Разочарован съм много.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 21 окт 2013 14:47

luxorus написа:Знам че кой знае какви генерални ротации не могат да се правят и че треньора има последната дума обаче наистина ме дразнят някой неща вече.Айде имаше контузени,известен малшанс в доста мачове,ама в срещите срещу Локо СФ,Пирин ГД,Черноморец се видя че отбора няма нищо общо с "онзи" от пролетта и лятото.И не става въпрос толкова за единици футболисти,а за тактическото отношение на отбора в мачовете.Онзи ден с Черноморец,тия ни водят първото полувреме,нашите ги чакат на центъра :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Прекалено дефанзивни,със страх играят.Саюд,един от двамата с фантазия в тоя отбор,не можем да го възстановим 2 месеца да играе,а и не се знае кога ще влезе.Чудо някакво на медицината се е случило с него че не могат да го излекуват.Жоро Андонов го върна назад да играе,що,щото има голяма дупка зад нападателите,дефанзивните стоят пред двойката централни защитници и отбор със самочувствие като ни натисне и ни взима топката още преди да сме я изнесли.Ронкато и фейсбук-звездата няма да ги коментирам и докато за първия има известен толеранс,щото е нов,за Каядо кво да кажем?Разочарован съм много.

Е да де , ама това е БЕРОЕ - БЕЗ ПАРИ , ТОЛКОВА ... даже е ИДЕАЛНО :)
Лудогорец - NEWS!

Върни се в “Берое”