Видима Раковски- Берое отново в Стара Загора, KБ 2-5

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daydreamer
Контакти:

Видима Раковски- Берое отново в Стара Загора, KБ 2-5

Мнениеот daydreamer » 10 окт 2013 12:13

10.10.2013г от 15:00 Видима излиза срещу Берое в реванш за Купата на България. Мачът не предвещава сензационни обрати. Единственото интересно е, че ще се играе отново в Стара Загора, на Трейс Арена ( стадиона на Верея в картал Кольо Ганчев). Който има желание, може да дойде да подкрепи отбора.

Изображение

http://www.beroe.bg/2013/10/09/preview_ ... 2013-2014/
Последна промяна от daydreamer на 13 окт 2013 09:41, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Видима Раковски- Берое отново в Стара Загора

Мнениеот child in time » 10 окт 2013 12:16

Докога ще ни мъчат с тая глупост , КБ в два мача? Абсолютно безсмислено! :evil:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 окт 2013 12:17

child in time написа:Докога ще ни мъчат с тая глупост , КБ в два мача? Абсолютно безсмислено! :evil:

Надявам се до края на тазгодишната надпревара .

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 10 окт 2013 12:18

Цена на екскурзията- 1 лев отиване и 1 лев връщане. Плащат се на контрольрката на тролей номер 2 :D |

Не пускам новини всеки ден, но ми се стори интересно, че и реваншът е в Стара Загора по съгласие на клубовете. Имаш си форум, пиши си в него, child in time. Тази информация е интересна за Беройци, не за цяла футболна България.
Последна промяна от daydreamer на 10 окт 2013 12:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 10 окт 2013 12:26

daydreamer написа:Цена на екскурзията- общо 2 лева отиване и връщане. Плащат се на контрольрката на тролей номер 2 :D |

Не пускам новини всеки ден, но ми се стори интересно, че и реваншът е в Стара Загора по съгласие на клубовете. Имаш си форум, пиши си в него, child in time. Тази информация е интересна за Беройци, не за цяла футболна България.

Ауу вие сте някакво тайно общество? Форума е свободен и мога да пусна коментара си ( ако съм нарушил правилата има си модератори). Това че се играе в Стара Загора не е проблем , така е по - добре даже и за фенове и за полиция и за ТВ и тн. Берое са с многобройна публика и заслужава да гледа отбора си в нормална обстановка. Нямам абсолютно никакъв проблем с това къде се играе мача.
Проблема е в цялата сбъркана схема с двата мача. По този начин изчезна всякаква интрига и изненада. Поредната скука нищо повече.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 10 окт 2013 12:32

child in time написа:Ауу вие сте някакво тайно общество? Форума е свободен и мога да пусна коментара си ( ако съм нарушил правилата има си модератори). Това че се играе в Стара Загора не е проблем , така е по - добре даже и за фенове и за полиция и за ТВ и тн. Берое са с многобройна публика и заслужава да гледа отбора си в нормална обстановка. Нямам абсолютно никакъв проблем с това къде се играе мача.
Проблема е в цялата сбъркана схема с двата мача. По този начин изчезна всякаква интрига и изненада. Поредната скука нищо повече.

Не се заяждам, но как ще наречеш писане на саркастични коментари във форума на друг отбор, при това не по темата? Аз му казвам спам и той е забранен. Новината е, че реваншът е в Стара Загора, ти си пишеш за безсмислието на формата(две различни неща). Иначе гонг не са го отразили, няма тема за мача и реших да пусна една. Ако реваншът си беше както си е по план, в Севлиево, нямаше даже да ми направи впечатление, че няма тема.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 10 окт 2013 12:36

Ако някой е усетил сарказъм в думите ми се извинявам. Не съм проявил такъв нито към отбора на Берое , нито към феновете им. Информацията в темата е актуална и изчерпателна. Не съм търсил спам , коментара ми касае единствено лошото решение да има 2 мач за купата.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 10 окт 2013 12:39

child in time написа:Ако някой е усетил сарказъм в думите ми се извинявам. Не съм проявил такъв нито към отбора на Берое , нито към феновете им. Информацията в темата е актуална и изчерпателна. Не съм търсил спам , коментара ми касае единствено лошото решение да има 2 мач за купата.

[offtopic]Щом няма сарказъм, всичко е наред. Наздраве и всичко хубаво :)

Изображение

И да- безсмислен формат- уби се чарът на турнира[/offtopic]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 10 окт 2013 13:08

Видима Раковски е отбор от В -група ,а трябва да плати 3 500 лева за съдийски такси , отделно другите разходи по организиране на мача в Севлиево .По-евтино им излиза да сипят само туба нафта в клубния автобус и да гостуват на Берое .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Санди74

Мнениеот Санди74 » 10 окт 2013 13:59

Ако не бием севлиевци по-добре да ни закрият. 2:0 за Берое!

Върни се в “Берое”