http://www.beroe.bg/2013/10/09/preview_ ... 2013-2014/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
child in time написа:Докога ще ни мъчат с тая глупост , КБ в два мача? Абсолютно безсмислено!![]()
daydreamer написа:Цена на екскурзията- общо 2 лева отиване и връщане. Плащат се на контрольрката на тролей номер 2 :D |
Не пускам новини всеки ден, но ми се стори интересно, че и реваншът е в Стара Загора по съгласие на клубовете. Имаш си форум, пиши си в него, child in time. Тази информация е интересна за Беройци, не за цяла футболна България.
child in time написа:Ауу вие сте някакво тайно общество? Форума е свободен и мога да пусна коментара си ( ако съм нарушил правилата има си модератори). Това че се играе в Стара Загора не е проблем , така е по - добре даже и за фенове и за полиция и за ТВ и тн. Берое са с многобройна публика и заслужава да гледа отбора си в нормална обстановка. Нямам абсолютно никакъв проблем с това къде се играе мача.
Проблема е в цялата сбъркана схема с двата мача. По този начин изчезна всякаква интрига и изненада. Поредната скука нищо повече.
child in time написа:Ако някой е усетил сарказъм в думите ми се извинявам. Не съм проявил такъв нито към отбора на Берое , нито към феновете им. Информацията в темата е актуална и изчерпателна. Не съм търсил спам , коментара ми касае единствено лошото решение да има 2 мач за купата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта