" Тенденциозност или некадърност"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nuevo
Контакти:

" Тенденциозност или некадърност"

Мнениеот Nuevo » 12 авг 2013 15:02

http://gong.bg/view_article.php?article_id=365801

Мога да кажа само едно ГОЛЯМО браво на Иво Стефанов - няма по-голяма наслада от това да се чете истински и обективен коментар! Лошото е, че на Берое никой няма да им възстанови ОТКРАДНАТИТЕ 3 точки от последните 2 кръга...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: " Тенденциозност или некадърност"

Мнениеот zlatan » 12 авг 2013 15:06

Nuevo написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=365801

Мога да кажа само едно ГОЛЯМО браво на Иво Стефанов - няма по-голяма наслада от това да се чете истински и обективен коментар! Лошото е, че на Берое никой няма да им възстанови ОТКРАДНАТИТЕ 3 точки от последните 2 кръга...

вчера картона втория на Крумов беше пресилен.Положението за дузпата е 50 на 50 ,но не можеш да отречеш че вчера при 11 на 11 ние играхме много по-добре.
Вие вчера играхте за равен това е истината.
Мача ви с Лок пд не съм го гледал.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 12 авг 2013 15:10

Тендентиозност,това е,иначе как ще спрат Берое !Мачовете ни ги свирят все опитни КУРВИ.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
scka

Мнениеот scka » 12 авг 2013 15:15

какво да кажем за спестените червени картони на Елиаш и Ронкато ,по-груби играчи не е имало в А група от времето на Ибрахима Гай

Потребителски аватар
Kalin_Kostadinov
Контакти:

Мнениеот Kalin_Kostadinov » 12 авг 2013 16:01

Ще се търсят начини да се помогне на Левски иначе сто годишнината ще се превърне в трагедия ;)

Потребителски аватар
fernandito
Контакти:

Мнениеот fernandito » 12 авг 2013 16:02

scka написа:какво да кажем за спестените червени картони на Елиаш и Ронкато ,по-груби играчи не е имало в А група от времето на Ибрахима Гай

Елиаш, Ронкато, Здравко Илиев, все обучени хирурзи. Въпросът е, че съдията за да компенсира пресиленият червен картон, второто полувреме спря да дава картони. Ако не беше Крумов, щеше да е друг, което щеше да е напълно заслужено.
Както каза Хубчев, Берое взе максимума, каквото можеше да вземе на Герена. Така, че всеки рев е излишен.

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 12 авг 2013 16:17

Този съдия е един от многото некадърници в българския футбол, но съдийските наблюдатели са бивши съдии (и некъдърници!) и тук омагьосания кръг за българските рефери се затваря. Скоро БГ рефер няма да помирише сериозен европейски мач, а ШЛ, СП, ЕП и ЛЕ ще са все по-далеч за абрбитрите ни. Калпави са им свирките, тежи им историята и мръсотията на последните 30 години. Конкретно Кабаков във вчерашния мач се изложи абсолютно елементарно. По-горе се твърди, че е бил тенденциозен, но лично аз мога само да коментирам колко некадърен бе по време на целия мач. Ще спомена само три основни "слабости":
1) през целия мач бе далеч от събитията и това се отрази на решенията му в заплетените ситуации
2) изгуби авторитет сред играчите и на двата отбора още с първите си отсъждания, беше страхлив във всички свои действия и му личеше
3) отсъди смешно добавено време и за двете полувремена и не направи навреме нищо да пресече бавенето на играта
Оценката му за мача ще висока. Този е протеже на Коце Костадинов и Момиров, т.е. няма мърдане в следващите 10 години. :oops:

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 12 авг 2013 16:27

fernandito написа:
scka написа:какво да кажем за спестените червени картони на Елиаш и Ронкато ,по-груби играчи не е имало в А група от времето на Ибрахима Гай

Елиаш, Ронкато, Здравко Илиев, все обучени хирурзи. Въпросът е, че съдията за да компенсира пресиленият червен картон, второто полувреме спря да дава картони. Ако не беше Крумов, щеше да е друг, което щеше да е напълно заслужено.
Както каза Хубчев, Берое взе максимума, каквото можеше да вземе на Герена. Така, че всеки рев е излишен.

Тихо , че по големи ревли няма от вас моналата година 6 съдии изгонихте и то за някакви незначителни неща ...
Дреме ми на мен за съдиите, как свирят срещу БЕРОЕ ние сме свикнали срещу "грандовете" да ни режат с някакви фантасмагорий
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 авг 2013 16:41

Мен ме изкефи как съдията минута-минута и половина спори с Генков. Вдигна му накрая картон, ама при следваща ситуация.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 12 авг 2013 16:44

doktora25 написа:Мен ме изкефи как съдията минута-минута и половина спори с Генков. Вдигна му накрая картон, ама при следваща ситуация.

Жалка картина си беше реферчето ..
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Върни се в “Берое”