Честито на моя любим клуб, но има някои неща които не са ми ясни , а и не само на мен.
Какъв е коефиценат на Берое,от кой предварителен кръг ще започне участието си и евентуално възможни съперници ?Дали ще можем да играем на ст."Берое" в гр.Стара Загора ?
Нека ако има запознати да пишат в темата.Мерси.
БЕРОЕ е първия Български клуб участник в ЛЕ!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- greenlandia
БЕРОЕ е първия Български клуб участник в ЛЕ!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
-
- Контакти:
Re: БЕРОЕ е първия Български клуб участник в ЛЕ!!!
greenlandia написа:Честито на моя любим клуб, но има някои неща които не са ми ясни , а и не само на мен.
Какъв е коефиценат на Берое,от кой предварителен кръг ще започне участието си и евентуално възможни съперници ?Дали ще можем да играем на ст."Берое" в гр.Стара Загора ?
Нека ако има запознати да пишат в темата.Мерси.
2 КРЪГ започваме
Съперници ще са от БАЛКАНИТЕ от рода на - Албания , Черна гора , Словения , Македония
100% ще се играе на СТАДИОН БЕРОЕ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
- khan uvigi
- Контакти:
Честито Заралии 

- Отбора на народа
Всички БГ отбори ще отпаднат първите мачове, освен ако не си променят трансферната политика.
-
- Контакти:
Отбора на народа написа:Всички БГ отбори ще отпаднат първите мачове, освен ако не си променят трансферната политика.
Това е ясно
Започвате втори кръг. Не се знаят възможните съперници - не са ясни всички отбори в 1-ви и 2-ри кръг и не е ясно дали ще сте поставени или непоставени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Отбора на народа написа:Всички БГ отбори ще отпаднат първите мачове, освен ако не си променят трансферната политика.
Готов ли си да се хванем на бас? Аз казвам, че няма всички да отпаднат в първите си мачове.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Отбора на народа
В БГ изобщо не трябва, да говорим за евротурнири, защото не сме за там. Не се вижда и промяна към по-добро.