Черно море-Берое-2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Черно море-Берое-2:1
След слабия мач срещу Монтана в 8-ия кръг гостуваме на Черно море във Варна.Отборът на Черно море е в супер незавидно положение и едва ли ще ги устройва нещо друго освен победа.Определено ще имаме своите шансове в този мач но дали ще се възползваме от тях ще видим в петък.
Последна промяна от sandi74 на 05 окт 2012 18:52, променено общо 1 път.
- we are the champions
- Контакти:
- ZelenOtbor
- Контакти:
Re: Черно море-Берое-05.10.16 часа
Ако не ни биете, ще съм доста изненадан. Днеска нашите не можеха да си подават точно даже.
ZelenOtbor написа:Ако не ни биете, ще съм доста изненадан. Днеска нашите не можеха да си подават точно даже.
Не се притеснявай толкова много,те и нашите никакви ги нямаше днес срещу Монтана.

Абе мани ,днес "морето" бяха нещо уникално с новия тренер!!! За едно полувреме (първото) смени и пренареди 4 пъти схемата. Играта която гледах не беше футбол ,а нещо което може да го кръстим "ритни по-далеко топката" или нещо такова. По-слаб Черно море не съм гледал от 15 години поне ,дори като бяха по Б групите бяха по-добре.
Дано не съм прав ,ама ако продължават така ,до година може да гледаме едно дерби със Спартак (ако те не влязат в А група де)
Дано не съм прав ,ама ако продължават така ,до година може да гледаме едно дерби със Спартак (ако те не влязат в А група де)
nikivarna написа:Абе мани ,днес "морето" бяха нещо уникално с новия тренер!!! За едно полувреме (първото) смени и пренареди 4 пъти схемата. Играта която гледах не беше футбол ,а нещо което може да го кръстим "ритни по-далеко топката" или нещо такова. По-слаб Черно море не съм гледал от 15 години поне ,дори като бяха по Б групите бяха по-добре.
Oт твойте думи разбирам,че имаме шанс поне за 1-1,защото вчера нашите не знаеха или не искаха да играят.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
-
- Контакти:
Как ми се иска да вземем нещо от "морето". Един резултат 1-2 много ще ме зарадва
. А и не е толкова невъзможен.

- Bojko Berojko
- Контакти:
Дано двата отбора не спукат топката от ритане,кюскане и блъскане.