Има ли вина Ивко Ганчев за някоя от двете загуби (според мен и 3 след мача в Перник) ? Правилно ли беше назначен той, при наличието на средства и амбиции от ръководството ?
Моето лично мнение е, че сега беше моментът да се покани добър, опитен и доказал се специалист, както казах парите ги имаме. Освен това Ганчев със сигурност е под класата на Илиев, което е крачка назад, а и сега беше подходящо за нещо ново и различно, защото малко или много стилът на Ганчев ще наподобява този на Илиев.
Ивко Ганчев - МНЕНИЯ ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ивко Ганчев - МНЕНИЯ ?
БЕРОЕ, МАН ЮНАЙТЕД
Re: Ивко Ганчев - МНЕНИЯ ?
За мен трябва нов треньор Ивко не е за отбор като Берое , а за някой като Светкавица... Той е бивш вратар и според мен играе по-защитен футбол и нещата няма да станат . По-добре нов и по-опитен и доказал се специалист...
- Avgusta 1916
- Контакти:
Според мен играта ни наистина не се различава кой знае колко от тази по времето на Илиан.Това е съвсем нормално предвид факта ,че двамата бяха тандем през последните четири години.
Не знам доколко има вина Ивко за двете поредни загуби , но ще се съгласиш с мен ,че и в двата мача имахме достатъчно положения да ги спечелим.
Това че нападателите ни са ялови не е негова вината.В същото време в защита имаме два трагични бека , през които минават всички атаки на противниците ни и от там следват головете в нашата врата.Конкретен пример е особено недоразумението Здравко Илиев
.
Смятам ,че след възстановяването на Овона и привличането на достатъчно класен десен бек нещата в защита ще се стабилизират.Остава отворен въпроса защо пропускаме толкова чисти положения при наличие на нападатели като Емо Ангелов и Жоро Андонов.На тях класа не им липсва , но въпреки това трудно бележат.Вчерашния мач е доказателство за това - две греди , една дузина чисти положения и.....загуба.Вярно е, че и португалците не играха , но това не ни оправдава.
Извода ми е : Ивко няма вина за двете поредни загуби , а и все още е твърде рано да му поставяме конкретни оценки за работата , тъй като да не забравяме , че Илиан все още е в отбора.
Не знам доколко има вина Ивко за двете поредни загуби , но ще се съгласиш с мен ,че и в двата мача имахме достатъчно положения да ги спечелим.
Това че нападателите ни са ялови не е негова вината.В същото време в защита имаме два трагични бека , през които минават всички атаки на противниците ни и от там следват головете в нашата врата.Конкретен пример е особено недоразумението Здравко Илиев

Смятам ,че след възстановяването на Овона и привличането на достатъчно класен десен бек нещата в защита ще се стабилизират.Остава отворен въпроса защо пропускаме толкова чисти положения при наличие на нападатели като Емо Ангелов и Жоро Андонов.На тях класа не им липсва , но въпреки това трудно бележат.Вчерашния мач е доказателство за това - две греди , една дузина чисти положения и.....загуба.Вярно е, че и португалците не играха , но това не ни оправдава.
Извода ми е : Ивко няма вина за двете поредни загуби , а и все още е твърде рано да му поставяме конкретни оценки за работата , тъй като да не забравяме , че Илиан все още е в отбора.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
- greenlandia
Трябва ни треньор,това е истината!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
greenlandia написа:Трябва ни треньор,това е истината!
Защо не вземете Радуканов?Според мен ако го оставите да работи както оставихте И.Илиев бихте спечелили само.Но това е мое мнение.

- Avgusta 1916
- Контакти:
gilento93 написа:greenlandia написа:Трябва ни треньор,това е истината!
Защо не вземете Радуканов?Според мен ако го оставите да работи както оставихте И.Илиев бихте спечелили само.Но това е мое мнение.
При всички треньори дългосрочната работа ще доведе до успехи , въпроса е че ние като фенове нямаме това търпение и при първи неуспех ставаме по-големи треньори дори от САФ

Има кой да решава за треньора ни , всичко останало са си празни приказки.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
- Captain Stottlemeyer
Най-искрено желая успех на "Берое" и на неговите фенове. Естествено вие решавате за вашия треньор, но по моето скромно мнение Ивко Ганчев не е най-доброто решение. Все пак, времето ще покаже.
[offtopic]Здравко, привет от мен и дано нашите любими отбори ни ядосват по-малко следващия сезон!
[/offtopic]

[offtopic]Здравко, привет от мен и дано нашите любими отбори ни ядосват по-малко следващия сезон!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Времето ще покаже дали Ганчев е правилният човек.Трябват ни и нови играчи,защото със сегашните мишоци и мушмуроци нищо добро не ни чака и през новото първрнство.