Трябва ли Илиан да води отбора до лятото ?
Мисля , че Илиан трябва да освободи поста още сега. За може неговият приемник , който и да е до началото на другият сезон да си изгради отбора ( все пак ние този сезон нямаме някакви цели )
Морално ли е Илиан да води БЕРОЕ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Морално ли е Илиан да води БЕРОЕ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
Re: Морално ли е Илиан да води БЕРОЕ
Това беше ясно още от преди няколко седмици просто трябваше официално да бъде заявено. Той направи толкова много за вас според мен трябва да го изпратите достойно и трябва да завърши сезона.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
fero написа:Това беше ясно още от преди няколко седмици просто трябваше официално да бъде заявено. Той направи толкова много за вас според мен трябва да го изпратите достойно и трябва да завърши сезона.
Ние си знаем нах-добре.. ИМА ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ЧУЕ

Лудогорец - NEWS!
То и аз споделих същото в темата му
За да не бъде Илиан Илиев "употребен" преди да е поел поста е хубаво за него да се разбере с Берое да им води предстоящият мач с Монтана и да спре с работата там.

е поне знаем как ще свърши мача левски берое .........
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Поне Левски ще вземат 3 сигурни точки 

- Neftochimic1892
- Контакти:
Teo написа:Поне Левски ще вземат 3 сигурни точки

Да си тръгва на секундата,каквото е дал дал и това е.Да идва нов треньор и да обиграва отбора.Илиев за мен отдавна се изчерпа за отбора и не можеше да ги мотивира да играят и доста грешки направи тоя сезон.И това е много некоректно трябваше да напусне и тогава да обяви,че подписва с Левски.Сега само излишно напрежение до края на сезона.
1986,2010,2013
- Hakercheto
- Контакти:
Хора,човекът показва достойнство като не ви изоставя в късната среда на сезона,а проявява доброта и обич към отбора вие го плюете. Какво ще рече това? 

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Hakercheto написа:Хора,човекът показва достойнство като не ви изоставя в късната среда на сезона,а проявява доброта и обич към отбора вие го плюете. Какво ще рече това?
Абсолютно съм съгласен с мнението.