Пирин - Берое ( тема за мача )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пирин -Берое 10 Април 17.00
Според мен мача ще е повече надлъгване, като и двата отбора ще играят прибрано без рискове, победата ще е за този, който първи сгреши, ако разбира се някой от двата отбора го направи, иначе прогнозата ми е 0:0.
1916'
не е важен мача с Пирин мачът си е x
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Вместо да дават мача по Ринга, гледахме двама травестити.
baltimore написа:Вместо да дават мача по Ринга, гледахме двама травестити.
2:2 за 45 мин игра с непрестанни атаки, и към двете врати.... Браво на тея от Ринг –!–
1916'
Re: Пирин - Берое ( тема за мача )
Браво на Ринг ТВ, дваха много добър мач от Монтана ,за сметка на Пирин-Берое!
Жалко че допуснахме толкова лесно да ни изравнят след като поведохме,но пък добре че съумяхме бързо да изравним след като Пирин поведоха.Мисля че равния най-приляга на този мач.
Тея в ринга са големи тикви , супер як мач става
те ми дават монтана - алоооо 

Два от най-обичаните отбори и от най-стабилните същевременно. Миналата година едния игра финал за купата, тая година другия ще я вземе изобщо за мен това са отборите, които играят с най-голямо желание. ЦСКА и Левски реват за пари, Черноморец си строи бази, а тия два отбора на пук на всички си играят мъжки футбол.
Не ми се искаше нито един от двата отбора да падне , защото и при двата отбора има видим напредък и заслужават да вървят ръка за ръка напред .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Много интересен мач стана с не малко голове...Двата хита на сезона направиха истинско зрелище и Х ми изглежда най-реалния и заслужен изход