Берое-Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

venelinzelen
Контакти:

Re: Берое-Локо Пд

Мнениеот venelinzelen » 19 мар 2010 22:24

мача се игра.жалко за берое загуба но живота продължава.само берое и локо да се спаси.

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 19 мар 2010 23:33

Странен мач за нашият отбор определено.Прав е и Илиан ,че им се вързахме на темпото на игра.Евала на момчетата от ПЛД добър петъчен следобед невероятна атмосфера се получи,жалко че мач нямаше ама...не ми се обсъжда...
TURKEY IS NOT EUROPE.заедно със химна на БГ беше невероятно ЕВАЛА.
Монтана и Своге да ги няма и с Локото на есен само такива моменти да създаваме.
Вдигаме главите и отнасяме Морето .
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 мар 2010 02:34

Жалко за Берое....Превръща се в навик да играете силно срещу силните и слабо срещу слабите.Дано това е временно и следващия кръг да сте отново на крака ;) ;) Иначе нелош мач и интелигентен Локо,браво!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 20 мар 2010 07:57

Аз познах мача на тото и искам да кажа, че никой не ми е казал предварително как ще свърши, просто ми изглеждаше логично да стане така още преди да се изиграе мача. В смисъл, че от футболна гледна точка беше логично, на от Сашодиковска.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 мар 2010 17:30

Относно мача съм раздвоен.От една страна нямаше и помен от надъханата играе в предишните мачове,от друга без да обиждам никого от нашия отбор,в Локото определено има няколко по-качествени от нашите футболисти.Берое е силен като отбор,но в този мач не успя да се противопостави на индивидуалностите на Локомотив.Искрено се надявам мачът да не е бил уреден,но не мога да бъда сигурен в това на 100 %.Ако нашите са легнали,не им прави чест,а и има някой,който гледа...Дано обаче не е така,че иначе си плюем на доброто и най-вече честно представяне от началото на сезона.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Берое”