Берое-Локо Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Локо Пд
Днес Шенсой не остави Илиян Илиев да си проведе успешната тактика срещу отбори, които го атакуват, а именно- контраатаката! Точно обратното - ние ги издебнахме на контра! После се затворихме внимателно и ги надхитрихме, пак имахме възможности за контра и голове
batbore написа:Гледах мача и моят коментар е:
"Полегнала е Тодора" - за всички които я пожелаха!
На абсолютно всички участници резултата 0:1 беше ясен предварително, а всички присъстващи знаеха че знака е 2. Локо са по-добър отбор от есента и е абсурд да изпаднат. Но дори и отборът им от есента беше по-добър от Спортист, Мездра, Монтана, и Сливен сега.
Добре, като на "абсолютно всички" им е била ясна двойката, защо никой не пусна тема преди мача

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
shustera написа:АЗ СЪМ БЕРОЕЦ ОТ 1976 Г.ЗАЯВЯВАМ ЧЕ,МАЧА БЕШЕ ОПРАВЕН С ЦЕЛ ФИНАНСИРАНЕ НА ИЗТЪНЕЛИТЕ ДЖОБОВЕ НА БЕРОЙЦИ.НЯМА ПАРИ,КАКВО ТОЛКОВА ЛОШО ДА ИМ СТПЛЯТ МАЛКО ДЖОБОВЕТЕ.
Ама срещу нас и Литекс скочихте като за последно, а сега лягате заради парите все едно тогава не сте били гладни и жадни.Това е тъпо оправдание за вас и сега ми паднахте в очите защото се вижда че играете само на кръв срещу лидерите в България.Срам за вас че се огъзихте на този Коко, но и неговата мръсотия отново ще лъсне скоро време така както лъсна когато беше шеф на Вихрен.
Берое - продажници !
Последна промяна от JimBeam на 19 мар 2010 17:30, променено общо 1 път.
- Ticha
- Контакти:
Радвам се за Локото, защото са ми много симпатичен отбор. Ако трябва обаче да съм честен докрай със себе си, гледайки целия мач, трябва да призная че у мен остават сериозни съмнения относно това, което споделиха доста колега във форума, а и журналистите след мача. 

ВАЖНО БЕШЕ ДА ВЗЕМЕМ МАЧА С ЧЕРНОМОРЕЦ И СЛЕД НЕГО МОЖЕ ДА ПРОДАВАМЕ.СОРИ НО ЦСКА С НОВИЯ СИ ТРЕНЬОР И МАМАЛИГИТЕ СИ МИСЛЕШЕ ЧЕ МАЧА Е ЛЕСЕН И НЕ БУТНАХА АВАНТА НЯКОЛКО БОНА.
Шенсой е хитър треньор, мотиватор, имаме опитни играчи и млади таланти, някои от тях играят трети мач заедно едва, 11 нови - от тях 7 титуляри Данчо Тодоров се раздава както винаги, Котев е на ниво - чорбарите могат само да съжаляват, че ги изгониха. Днес Здравко Лазаров нямаше ден, но с този опит и класа ще ни е полезен. Том не е възстановен от контузията още, според мен трябваше да бъде сменен рано. Даксон още не може да се впише сред по-старите от него и с повече опит, но пак дава това, което може. Гарата е способен да изригне при подходящо подаване във всеки един момент Има и резерви с големи възможности Мисля , че няма от какво да се притесняваме за оставането в групата! 

ОООООООООО Локо Пловдив алеееееееееееее.........
КАКТО СЕ КАЗВА-ВСЕКИ ДА Е ДОВОЛЕН-ЕДНИТЕ С ТРИ ТОЧКИ,ДРУГИТЕ С ВЕЛИКДЕНСКИ ПРЕМИИ.
shustera написа:КАКТО СЕ КАЗВА-ВСЕКИ ДА Е ДОВОЛЕН-ЕДНИТЕ С ТРИ ТОЧКИ,ДРУГИТЕ С ВЕЛИКДЕНСКИ ПРЕМИИ.
И ти си горд от това, че любимият ти отбор показва дупе на Коко така ли?Странно мислене за заклет фен на Берое за какъвто се имаш.
Той, Шенсой ,много добре го каза - с красива игра падаме с по 2на3 от отбори, от които можехме да си тръгнем поне с точка. С опитните футболисти, с които разполага, Шенсой няма да има проблем да смени ритъма и стила на играта, така че да напипа печелившата комбинация! Пък и още не сме видяли някои други, които засега са на резервната скамейка - Кики - с треньорска контузия, Чилика - и той може много, стига да не е контузен, Трифонов има голям потенциал! Въобще - интересни времена ни очакват!