Феновете на Берое искат чужд съдия...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ascona
Контакти:

Re: Феновете на Берое искат чужд съдия...

Мнениеот ascona » 08 мар 2010 00:40

По-добре чужди съдий , отколкото нашите рефери да знаят, че като свирнат нещо което не им хареса на грандовете и са АУТ за 4 5 мача.. Точен пример: Николай Йорданов -> Миналата година когато играха Сливен:ЦСКА и 1 пич от сливен се измъкваше сам срещу вратаря, защитника го препъна (дори и неволно да е било) и съдията естествено отсъди Пряк свободен удар с Червен Картон... Заради тази случка Най-добрия рефер за 2009-та година бе изхвърлен от нарядите за 4 кръга.. :evil: :evil: Може би решението за чужди съдий е по-добре, тъй като БФС не могат да влиаят върху тях!!!!!! :!:

veseo
Контакти:

Re: Феновете на Берое искат чужд съдия...

Мнениеот veseo » 08 мар 2010 02:16

POPCORN написа:еми да не ги обичам Левски, ама ми писна да говорят само глупости за нас и за тях.Как ние все вредиме на футбола, как все ни подкрепят, как онакова си и кво ли не щое!А добре , че са ЦСКА и Левски да трупат някакъв коефициент колкото и малък да е.Ако не са те тия отбори като Локо и Черно Море ще играят в Европа таратанци!

А не вредите ли? Ся Миньор ако подадат контестация дали ще сменят цялата съдийска комисия, или тва е право само на Левски и ЦСКА да ги сменят когато не ги кефи как се свири? А и кво значи "добре че са Левски и ЦСКА да трупат коеф, колкото и малък да е", ми и Ботев да ни избутат на 1 място и ние ще натрупаме "коефициент" колкото вас - големи страшилища са разни азербайджанци, добре че са Левски да ги бият, че никой друг отбор не може да ги бие от нашата А група :roll:

Да, виждам, че си с емблемата на ЦСКА, а говоря за Левски - това е защото пък не виждам разлика между двете мафиотски отборчета, рушащи футбола с цел лична (клубна) изгода.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Берое”