Италиански бизнесмени проявяват сериозен интерес към Берое, а техните намерения са да станат собственици на старозагорския клуб Във вторник вечерта италианците пристигат в Стара Загора, където на следващия ден ще проведат разговори с шефа на Берое адвокат Дамян Георгиев и кметът на града професор Светлин Танчев. За кандидат - собствениците се знае че са от Рим и техните намерения да направят сериозни финансови инвестиции в Берое.
Италианците ще останат в града на липите няколко дни за да се запознаят обстоянно с базата и ситуацията в клуба. В момента Берое е на подготвителен лагер във Варна до 14 - ти февруари. Бившият председател на надзорния съвет на ПФК Берое генерал Йордан Димитров ще ги придружава по време на престоят им в Стара Загора , след като той е установил контактите с тях. Нека не избързваме, защото предстоят разговори и срещи както с ръководството на клуба така и с кмета на града. Моята цел е да намерим сериозен инвеститор и който ще гарантира изцяло финансовата издръжка на футболния клуб в това число и детско - юношеската школа", каза генерал Димитров.
http://sportal.bg/news.php?id=220277
Дано е вярно,и ако купят отбора да налеят сериозни пари е него!
Италиански инвеститор иска да купи Берое
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Италиански инвеститор иска да купи Берое
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Италиански инвеститор иска да купи Берое
Да не избързваме с оценките,нека ги видим кои са,какви планове имат,с какви средства разполагат..
Дано да не са като "нашите" италианци! Как искам всеки град да има силен отбор и едно прекрасно първенство... Но, май няма да го доживея....
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
Франческо Салерно?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Франческо Салерно?
Боже, опази!!! Все пак надявам се да са по-сериозни от нашите италианци и да донесат на Заралии кинти и футболни успехи.
Herbsupported Ape
Няма да са тези които искаха Ботев ,а други.
[center]R.I.P[/center]
преводач да не е христолов иначе успе аз на тези жабари веч не хващам вяра
селски вземи си скункса не се сърди
kishe написа:преводач да не е христолов иначе успе аз на тези жабари веч не хващам вяра
Аз също съм консервативно настроен, но да видим..
1916'
И аз искам да купя Дунав
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Не съм много оптимистично настроен за италианците,но,ако искат да помагат,ще е добре,защото със сегашното финансиране ще изкараме до лятото,а после?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.