Преди десетина години бях в Испания и си говорихме за футбол с местните испанци.Един от тях ми вика,абе да ти кажа че съм голям фен на Берое и Петко Петков,което много ме изненада,но явно са имали някаква възможност по него време да гледат БГ мачове.
Явно таланта му е надскочил границите на малка България и не само.Почивай в мир Петко/от фен на Черно море/.
Отиде си Петко Петков вечна легенда на Берое и българския футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Отиде си Петко Петков вечна легенда на Берое и българския футбол
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Имах привилегията да го гледам на живо.Един от най-добрите централни нападатели!Бог да го прости!
Поклон ЛЕГЕНДО!!! Като фен на футбола и в частност на Берое съм изключително благодарен,че съм имал привилегията да го гледам на живо и да се радвам на много от головете му по българските терени.За мен е най-добрия нападател който съм гледал в БГ.Благодарим,че те имаше!!!
пп Според мен фланелката с N9 трябва да спре да се ползва в Берое!!!
пп Според мен фланелката с N9 трябва да спре да се ползва в Берое!!!
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
- Captain Stottlemeyer
Поклон пред паметта му, нека да почива в мир...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Бог да го прости бате Петко!
Или просто Петко, така го наричахме през 70-те и 80-те на изминалия век.
Уникален футболист, дал всичко от себе си за любимия отбор.
Беше лидер на славния отбор на Берое от началото на 70-те години на миналия век.
Да помнят го в Австрия, Унгария, Испания-с Атлетик Билбао за КНК, Италия-мач с Ювентус през 1979 година за КНК, Полша
7 ноември 1973 г., Билбао, ст. "Сан Мамес"; 60 000 зрители
Голмайстор: 1:0 Ласа 29'
Атлетик (Билбао, Испания): Ирибар, Фаес, Зубната, Гизасола, Лараури, Ч. Рохо, Ласа, Виляр, Аморорто, Ириарте, Рохо
Берое (Стара Загора): Кръстев, Хр. Белчев, Тодоров, Тасев, Кордов, Желев, Киров, Янчовски, Петков, Димитров (Ст. Иванов), Г. Белчев (Бончев)
Или просто Петко, така го наричахме през 70-те и 80-те на изминалия век.
Уникален футболист, дал всичко от себе си за любимия отбор.
Беше лидер на славния отбор на Берое от началото на 70-те години на миналия век.
Да помнят го в Австрия, Унгария, Испания-с Атлетик Билбао за КНК, Италия-мач с Ювентус през 1979 година за КНК, Полша
7 ноември 1973 г., Билбао, ст. "Сан Мамес"; 60 000 зрители
Голмайстор: 1:0 Ласа 29'
Атлетик (Билбао, Испания): Ирибар, Фаес, Зубната, Гизасола, Лараури, Ч. Рохо, Ласа, Виляр, Аморорто, Ириарте, Рохо
Берое (Стара Загора): Кръстев, Хр. Белчев, Тодоров, Тасев, Кордов, Желев, Киров, Янчовски, Петков, Димитров (Ст. Иванов), Г. Белчев (Бончев)
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
Бог да го прости!
Петко Петков!!!
Петко Петков!!!
Почивай в мир Петко.Голям футболист и скромен човек.Съболезнования за семейството и роднините.
- Bojko Berojko
- Контакти:
Много голяма загуба за Берое и България. Такива хора вече не се раждат.
Уникален футболист.
Лека му пръст и да почива в мир!

- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Голям футболист!Искрени съболезнования за семейството му,близките хора и феновете на "Берое"!
-
- Контакти:
Легенда!!!!! Легендите никога не умират!!! Почивай в мир,Петко Петков,най-истинския бероец,когото някога съм познавал. Дълбок поклон!