Ерата Томаш приключи, а сега накъде?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Ерата Томаш приключи, а сега накъде?!

Мнениеот Вълчан » 23 окт 2019 15:22

Херо му е силата да води посредствени отбори и да ги развие.Берое има накъде в този смисъл.Все пак и аз не мисля че Томаш бе толкова зле.Реално има 4-5 отбора които са вечно на първите места а останалите се боричкат.Какво всъщност се очаква от Берое повече.Хубчев може и да взе нещо но играта на отбора бе трагедия откъм красота и нападателен футбол.Италиански стил.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 23 окт 2019 16:03

Вълчан написа:Херо му е силата да води посредствени отбори и да ги развие.Берое има накъде в този смисъл.Все пак и аз не мисля че Томаш бе толкова зле.Реално има 4-5 отбора които са вечно на първите места а останалите се боричкат.Какво всъщност се очаква от Берое повече.Хубчев може и да взе нещо но играта на отбора бе трагедия откъм красота и нападателен футбол.Италиански стил.

Чак такъв малоумен коментар отдавна не бях чел . На Херо силата му била да води посредствени отбори ??? Ами той е ставал шампион с 3 различни отбора . Хубчев може и да е взел нещо - той спечели купа , суперкупа , сребърни и бронзови медали и само в рамките на 1 сезон би всички столични отбори насред София без отборът му да допусне гол ( при голова разлика 8 : 0 ) . Ти това ли разбираш като трагедия ? А какво да кажем за твоя отбор , вече 10 години без нито 1 спечелен трофей .

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 окт 2019 16:16

Ами, честит ви нов треньор, дет' се вика.
Не е зле да пуснете една темичка по темата. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

razbira4
Контакти:

Мнениеот razbira4 » 24 окт 2019 08:14

bsz1916 написа:
razbira4 написа:Една от капиталните грешки в нашия футбол е феновете да командват. Работата на един фен е да ходи на мач и подкрепя отбора си. Вие бяхте от малкото отбори, които бяхте на правия път. Но вече и при вас крайните фенове взеха властта. И при нас е имало такива “проблясъци”, но все пак сме и доста по-голям клуб в исторически план.

Иначе Томаш е ясно, че не става. И аз не го харесвам. Дървен философ с голямо его. Но пък да го свалят 50 човека, дето дали по 5 лева и да крещят на селски, че плащали заплатата на Грудев, смешно си беше. Тоест жалко.

Вие по - голям клуб от Берое в исторически план ???!!! Тук вече наистина ставаш смешен . Берое е все още българският отбор с най - много трофеи от официалните европейски клубни турнири по футбол ( виж " ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБНИ ТУРНИРИ ПО ФУТБОЛ - УИКИПЕДИЯ ) . Виж и баланса на Берое в Европа и какви отбори е побеждавал и елиминирал . Локомотив Пд какви успехи има в Европа ? Да не говорим , че и БИТКАТА ЗА ТРАКИЯ ( между 2 - та големи в тоя регион ) винаги е била и ще бъде двубоите между Берое и Ботев - за вас върхът е местното пловдивско дерби . А САШКО ПЪТЯ не го изгониха 50 - те човека които викаха " ОСТАВКА " на стадиона , а хилядите които заради него спряха да ходят на мачовете на Берое . Защото само преди 4 години Берое беше отборът с най - висока посещаемост на домакинските си мачове у нас . И тук пак ще те препратя към официалната статистика ( виж : " А футболна група - сезон 2014 - 2015 година - УИСИПЕДИЯ ).

Малко се подготви, преди да напишеш глупостите си. Щото после се чудиш къде да си навреш главата.
Отвори Уикипедията и черпи инфо оттам, ако друго не можеш. Имате едни панаирни купи, които не са такъв сериозен турнир, това са били в началото едни приятелски срещи, целящи популяризирането на панаирите в същите градове.
Сериозен турнир е УЕФА например, където Локо Пд има 15 участия, срещу едва няколко на Берое.
Статистиката в призови места в първенството също е в наша полза.
Статистиката между двата отбора да не говорим. Смазваща.
А това, че някой болен жълт журналист нарече Ботев-Берое (може би защото сте с равни показатели в двубоите помежду си, затова е битка, докато ние сме си ви били доста честичко) , какво да коментирам. Това е термин от 7-8 години...
Дори в шампионската ви година статистиката е в наша полза.
А “битката за Тракия” в същата шампионска година в Пловдив как е завършила....да не говорим. Не е била хич битка май, Ъ?

П.П. А за национални играчи, капитани, рекордьори, легенди пък да не отварям дума....Че там става страшно.

П.П.П. Погледни и в страницата на Локо Пд в Уикипедията раздела “Рекордни посещения”. Тогава ми говори за публика и посещаемост...

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 24 окт 2019 09:01

razbira4 написа:
bsz1916 написа:
razbira4 написа:Една от капиталните грешки в нашия футбол е феновете да командват. Работата на един фен е да ходи на мач и подкрепя отбора си. Вие бяхте от малкото отбори, които бяхте на правия път. Но вече и при вас крайните фенове взеха властта. И при нас е имало такива “проблясъци”, но все пак сме и доста по-голям клуб в исторически план.

Иначе Томаш е ясно, че не става. И аз не го харесвам. Дървен философ с голямо его. Но пък да го свалят 50 човека, дето дали по 5 лева и да крещят на селски, че плащали заплатата на Грудев, смешно си беше. Тоест жалко.

Вие по - голям клуб от Берое в исторически план ???!!! Тук вече наистина ставаш смешен . Берое е все още българският отбор с най - много трофеи от официалните европейски клубни турнири по футбол ( виж " ЕВРОПЕЙСКИ КЛУБНИ ТУРНИРИ ПО ФУТБОЛ - УИКИПЕДИЯ ) . Виж и баланса на Берое в Европа и какви отбори е побеждавал и елиминирал . Локомотив Пд какви успехи има в Европа ? Да не говорим , че и БИТКАТА ЗА ТРАКИЯ ( между 2 - та големи в тоя регион ) винаги е била и ще бъде двубоите между Берое и Ботев - за вас върхът е местното пловдивско дерби . А САШКО ПЪТЯ не го изгониха 50 - те човека които викаха " ОСТАВКА " на стадиона , а хилядите които заради него спряха да ходят на мачовете на Берое . Защото само преди 4 години Берое беше отборът с най - висока посещаемост на домакинските си мачове у нас . И тук пак ще те препратя към официалната статистика ( виж : " А футболна група - сезон 2014 - 2015 година - УИСИПЕДИЯ ).

Малко се подготви, преди да напишеш глупостите си. Щото после се чудиш къде да си навреш главата.
Отвори Уикипедията и черпи инфо оттам, ако друго не можеш. Имате едни панаирни купи, които не са такъв сериозен турнир, това са били в началото едни приятелски срещи, целящи популяризирането на панаирите в същите градове.
Сериозен турнир е УЕФА например, където Локо Пд има 15 участия, срещу едва няколко на Берое.
Статистиката в призови места в първенството също е в наша полза.
Статистиката между двата отбора да не говорим. Смазваща.
А това, че някой болен жълт журналист нарече Ботев-Берое (може би защото сте с равни показатели в двубоите помежду си, затова е битка, докато ние сме си ви били доста честичко) , какво да коментирам. Това е термин от 7-8 години...
Дори в шампионската ви година статистиката е в наша полза.
А “битката за Тракия” в същата шампионска година в Пловдив как е завършила....да не говорим. Не е била хич битка май, Ъ?

П.П. А за национални играчи, капитани, рекордьори, легенди пък да не отварям дума....Че там става страшно.

П.П.П. Погледни и в страницата на Локо Пд в Уикипедията раздела “Рекордни посещения”. Тогава ми говори за публика и посещаемост...

Даже съм ти написал заглавията в Уикипедия , които да отвориш и поне малко да се ограмотиш , но очевидно и това не си успял да направиш . А в този турнир който сочиш за сериозен , Берое е играл на четвъртфинал - вие до къде сте достигали ?

razbira4
Контакти:

Мнениеот razbira4 » 24 окт 2019 14:15

Май няма смисъл да се спори с теб, явно си един от 50-те. То те бият факт след факт по главата, той за един четвъртфинал се хванал. Все едно споря със Санди 74...

От уважение към останалата част от беройската публика, с която сме били и пак ще бъдем в добри отношения, ще спра.

П.П. Все пак говорихме за фенове и отношения, но се измести темата. Съжалявам

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 25 окт 2019 21:04

Време е Берое да помисли за стюарди, които да извеждат от стадиона лумпени, когато решат да си избиват комплексите над някой треньор.

Върни се в “Берое”