Вал написа:Томаш има един голям проблем. Човекът вярва в нападателния футбол. Остави се да го изгонят няколко лумпена - некадърни завистливи педали. Между другото преди Същите плюеха Хубчев, с съм сигурно че ще плюят и Димитров. Просто от комплексирания домашен плъх няма спасение.
Абсолютни глупости си написал.За почти 2 години и половина кога точно видя нападателен футбол при Томаш

Или да разиграваш топката с Перниш и защитата в собствената си половина му викаш нападателен футбол

Аз лично нападателен футбол при Томаш и половин полувреме не съм видял.ФАКТ.Като изнесем топката в противниковата половина и започва едно страшно ходене по мъките,едно тики-така от което свят тисе завива а като ни вземат топката и ни опънат на контра най-често Перниш я вадеше от мрежата си

Бахти нападателният футбол

С неговата тактика която е комична и трагична и всички отбори я знаят наизуст кой ли не ни би с лекота.Лично заради неговата некадърност и бездарност загубихме страшно много мачове и не веднъж с лекота ни разгромяваха.Абсолютен бездарник който така и не разбра че стартовите 11 и тактиката за всеки мач се определя спрямо противника с който играем.Едва ли някъде другаде щяха да го търпят толкова време колкото в Берое.При положение че работеше на спокойствие и имаше почти цялата власт в Берое провалът е изцяло негов.Ако беше треньор някъде другаде щеше да е съблечен и изгонен с камъни още на 5-6 месец.Успехите му са нулеви а провалите грандиозни.Нима не е срамно да си разгромен от Лудогорец,Левски,Тирето,Ботев и Локо с лекота?Нима не е резил да те отвяват с лекота Септември,Бистрица,Царско село,Арда,Етър и кой ли още не.Резил след резил,позор след позор.Нима не е нормално след като 3 години не си изпълнил поставените цели,провалите ти са безкрайни и с малоумният футбол който се опитваш да налагаш си изгонил и малкото останали фенове на стадиона да те изгонят поради доказана некадърност и бездарие.Това трябваше да се случи много ама наистина много отдавна.Лично аз не помня Берое да е имал толкова слаб,неможещ,бездарен и некадърен треньор като Томаш ако изобщо това посмешище можем по неволя изключително трудно да го нарочим и нагрочим за такъв.След толкова много провали,резили и позори един път не чо чухме да каже че вината е негова.Ей Богу,това наистина е присъщо за евтин стойкаджия,дървен философ с ментални проблеми и доказан бездарник какъвто е Томаш.Тоя паразит много отдавна трябваше да бъде изгонен от Берое