Берое е на 4 точки от четвътрия ЦСКА, които съвсем скоро победихме. Нормално е да има слаби периоди в представянето на един отбор, още повече до скоро се говореше, че сериозна част от отбора са били болни, нормално е да има спад. Да не сме Барселона да побеждаваме наред. Така или иначе няма как да сме преди Лудогорец, Левски и ЦСКА.
Берое има интелигентен човек начело, е може и да е объркал нещо в селекция, подготовка. Но съм убеден, че до края на първенството ще навакса пропуснатите точки за дежурното 4 място!
Берое-Славия-1:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Славия-1:2
Берое определено са надградили

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Може би още са емоционално изхабени от мача с ЦСКА-СОФИЯ

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
nature написа:
Берое има интелигентен човек начело, е може и да е объркал нещо в селекция, подготовка.
Томаш,ти ли си ве некадърнико???

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Споко, в най-скоро време ще имате читав треньор 

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
- Контакти:
Важното е, че се отървахте от схемата на Микренския селянин (както и ние). Той контролираше и вас, и нас с различни прийоми и ни използваше срещу Гела, докато срещу смешното му измислено отборче с Тирето лягахме и играехме ганкиното. Онази среща където Борисов го натика в миша дупка и му съсипа организацията промени всичко. Микренския в такива мачове като днешния, или с Царско село праща от съдиите си да бутнат подлогата леко, да е в 6-цата, че после да му играят играта....Рано или късно ще се отървете и от вярната му слуга - Томаш. Според мен ако Боко не даде добро на Селския да купи няколко мача и да се закрепи именно онази сбирщина от цветнокожи имигратни, руски алкохолици и британски третодивизионни изпадняци ще е член на втората 8-мица. Да видим, като футболни стойности в каквато и форма да са и Арда, и Черно Море, и Берое те са 2-3 класи над смешниците с Тирето, те НЯМАТ И 1 ПОБЕДА НАД ОТБОР ОТ ТОП 6 - само ЗАГУБИ, 2 измъчени ремита и ТИТАНИЧНА победа над колоса Арда благодарение на съдията в София.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Важното е, че се отървахте от схемата на Микренския селянин (както и ние). Той контролираше и вас, и нас с различни прийоми и ни използваше срещу Гела, докато срещу смешното му измислено отборче с Тирето лягахме и играехме ганкиното. Онази среща където Борисов го натика в миша дупка и му съсипа организацията промени всичко. Микренския в такива мачове като днешния, или с Царско село праща от съдиите си да бутнат подлогата леко, да е в 6-цата, че после да му играят играта....Рано или късно ще се отървете и от вярната му слуга - Томаш. Според мен ако Боко не даде добро на Селския да купи няколко мача и да се закрепи именно онази сбирщина от цветнокожи имигратни, руски алкохолици и британски третодивизионни изпадняци ще е член на втората 8-мица. Да видим, като футболни стойности в каквато и форма да са и Арда, и Черно Море, и Берое те са 2-3 класи над смешниците с Тирето, те НЯМАТ И 1 ПОБЕДА НАД ОТБОР ОТ ТОП 6 - само ЗАГУБИ, 2 измъчени ремита и ТИТАНИЧНА победа над колоса Арда благодарение на съдията в София.
Още не е сигурно че сме се отървали от схемите на джуджето от Микре . Не е изключено загубата им от нас , да е част от стратегията му за спасяване главата на най - верния му слуга САШКО ПЪТЯ .
Re: Берое-Славия-21 октомври от 20 часа
G_I_G написа:Радо написа:Сигурни ли сте, че е на 21.10 ( понеделник )?
Малко е рано имайки предвид паузата за Евроквалификациите на 11.10 Черна гора и на 14.10 с Англия.
Аз ще предположа 1 - ца или " хикс ".
Мачът е на 19-ти, не на 21-ви.
И ще е лесна победа за Берое.
Нещо от рода на 4 или 6:1.
Мачкаме и плашим![]()
![]()
Така ги смачкахме , че всички отбори треперят от страх . Поне датата за мача да беше познал .
TristaNNN написа:За всички мазохисти, бунаци, ахмаци, тъпаци, пийняци, лаици, семкаджии, лаладжии и аджамии е ясно, че Берое няма сили да победи тото командата на чичи Венци! ФАКТ
Прогнозата ми отново е много акуратна. ФАКТ! Друг факт е, че отсега нататък Берое ще тръгне във възходяща линия, понеже има нелоши футболисти. А най-важният факт, неоспорим при това, е, че крадците на идентичности загубиха своя Троянски кон и вече може да очакваме истински мачове между двата отбора. Факт връз факта!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

bsz1916 написа:G_I_G написа:Радо написа:Сигурни ли сте, че е на 21.10 ( понеделник )?
Малко е рано имайки предвид паузата за Евроквалификациите на 11.10 Черна гора и на 14.10 с Англия.
Аз ще предположа 1 - ца или " хикс ".
Мачът е на 19-ти, не на 21-ви.
И ще е лесна победа за Берое.
Нещо от рода на 4 или 6:1.
Мачкаме и плашим![]()
![]()
Така ги смачкахме , че всички отбори треперят от страх . Поне датата за мача да беше познал .
Аз попитах дали не е на 21.10 в понеделник? Играха го на 21.10. Както си играеха 1 - вото полувреме като нищо можеше да бъде " хикс ".