Берое-ЦСКА-София-2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Берое-ЦСКА-София-29 септември от 20:30 часа
Миекаме не миекаме подадахме ли ви го насред София? Да. Днес поехте ли го отново? Да. Айде отивай сега да целуваш задника на Бащицата от Микре. Опа...шшшшт да не ядеш шамари като онея от Пловдив, че човека от Микре си ПЛАЩА на правилните фракции 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- delqnski47
- Контакти:
ShooterMan написа:Миекаме не миекаме подадахме ли ви го насред София? Да. Днес поехте ли го отново? Да. Айде отивай сега да целуваш задника на Бащицата от Микре. Опа...шшшшт да не ядеш шамари като онея от Пловдив, че човека от Микре си ПЛАЩА на правилните фракции
Тоз па...

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
W84me написа:Мръсни подлоги са тия Беройци, победа за парлама. Все пак е вид инвестиция в бъдещето, че класирането им в Топ 6 е под въпрос.
Абе то и вие сте мръсни подлоги на Берое,ама никой нищо не продумва за това.

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
-
- Контакти:
Няма 2 мнения по въпроса...Фейрплей и Гриша Микренски значи...6-то място за Гриша Микренски хахаха. Без пробит съдия, без полегнал отбор, без пробити играчи - толкоз. Един съвет към тиреджийницата в Панчерево - е*ете му мамата на феърплея и почвайте по старо му, че мамата си тракала 
PS:
От Сърбия до Черно Море
К*р за Микре
От Бяло Море до Карпатите
К*р за Припознатите

PS:
От Сърбия до Черно Море
К*р за Микре
От Бяло Море до Карпатите
К*р за Припознатите

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
luxorus написа:Къде е bsz1916?
Санди/bsz1916 в момента е с телефона си в мазето на някой блок, където лови безплатен wi-fi и мисли какви простотии пак да напише , че да свърже някак писаниците си с тези на своите любими другари от ЦСКА тире Тире тук във форума ,че Берое бил "надупен" на ЦСКА тире Етрополе или бил "сателит" и "Роб" на ЦСКА тире Етрополе тире Ловеч тире София "от София". Както се пишеше тука,че не само ние, ами и Черно Море били "верните слуги" на ЦСКА тире Тире, само дето както ние им го нахакахме отзад, така и моряците им го набутаха, и то насред Шопия!
И докато тъпите платени медии говорят за "топ 3" и че Берое нямал шанс срещу "топ 3", хубаво е точно тези СЛУГИ И РОБИ на Гришата и Домуса да видят,че ЦСКА тире Тире от мачовете си с Лудогорец, Левски и нас имат точно НУЛА победи, а като добавим и прекрасната победа на моряците (поздрави на тях!), време е всякави приказки,че дадени отбори като нашия били "роби" и тем подобни да спрат!
Аз мисля,че ни очаква интересна битка за Първата Шестица тоя сезон и още по-интересни мачове след това в самата шестица.
bsz1916 написа:Радо написа:Надявам се на 1 - ца.
Това може да се случи само ако САШКО ПЪТЯ бъде изгонен още преди мача с отбора от Етрополе - Микре . За сега много по вероятно е да наблюдаваме поредната загуба на Берое от тоя " съперник " и нови " ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ " за ПЪТЯ и екипа му .
Казах, че ще е 1 - ца

W84me написа:Мръсни подлоги са тия Беройци, победа за парлама. Все пак е вид инвестиция в бъдещето, че класирането им в Топ 6 е под въпрос.
И аз така мисля. Интересното тепърва предстои.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:W84me написа:Мръсни подлоги са тия Беройци, победа за парлама. Все пак е вид инвестиция в бъдещето, че класирането им в Топ 6 е под въпрос.
И аз така мисля. Интересното тепърва предстои.
Тая година Локото ще им скочат, че имат амбиции за нещо повече. Поне там може да чакаме феърплей.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Събрали се тука от синьото тимче и ръсят акъли.
Първо тях ги треснахме, насред селото им, което беше избрано случайно за столичка, настана говежди рев, писаха ,че сме червени подлоги и тем подобни. Сега треснахме и приятелките им от ЦСКА тире Тире и пак реват,че сме били подлоги.
Няма такива сини смешници!
Първо тях ги треснахме, насред селото им, което беше избрано случайно за столичка, настана говежди рев, писаха ,че сме червени подлоги и тем подобни. Сега треснахме и приятелките им от ЦСКА тире Тире и пак реват,че сме били подлоги.
Няма такива сини смешници!