ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЛИ БЕРБАТОВ В НАШЕТО ПЪРВЕНСТВО С ЕКИПА НА БЕРОЕ ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЛИ БЕРБАТОВ В НАШЕТО ПЪРВЕНСТВО С ЕКИПА НА БЕРОЕ ?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 фев 2019 17:45

nicromanser написа:...много поздрави от Ицо

Благодаря, за теб има от Наско и Гонзо ... 8-)
П.П. Използвам случая (не че съм длъжен) да обясня на някои пишещи по темата, които не са разбрали - някои поради синдрома на придобита умствена недостатъчност (СПУН), други просто от невнимание, че аз много уважавам Митко Бербатов като футболист и неслучайно съм написал, че той е №1 за този век, така както също много уважавам Митата Якимов, Петьо Жеков, Димитър Пенев (всичките съм имал привилегията да гледам на живо) ...и още много други, да не изброявам всички, които НИКОГА, ама НИКОГА не са обличали екипа на "Левски"!... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 04 фев 2019 21:21

:) :) :) :)
За кога да се връща тоя Бербатов. Човека оня ден направи 38г. Още ли има хора да го смятат за футболист. :) :) Бербатов вече може да бъде всичко друго но не и футболист. Не знам само защо не иска да си направи бенефис. Последно какво можа да изкопча като пари бе в Индия, сега вече си мисли за някакъв друг бизнес.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 05 фев 2019 06:08

galin56 написа::) :) :) :)
За кога да се връща тоя Бербатов. Човека оня ден направи 38г. Още ли има хора да го смятат за футболист. :) :) Бербатов вече може да бъде всичко друго но не и футболист. Не знам само защо не иска да си направи бенефис. Последно какво можа да изкопча като пари бе в Индия, сега вече си мисли за някакъв друг бизнес.

Ако съдим по представянето на Мартин Камбуров , Георги Илиев и Георги Петков , които все още са между най - добрите в нашето първенство , годините му едва ли ще са проблем при това ниво на родния футбол . Друг е въпросът , че не изглежда логично футболист от такава величина да заиграе в смешната ни " първа професионална " лига пред полупразните трибуни на порутените ни стадиони . Колкото до парите , това които би получавал у нас , едва ли би го заинтригувало и едва ли би имало някакво значение за него . До момента няма изявление на Бербатов или на мениджъра му , че Бербатов има намерение да се връща в нашето първенство . Томаш каза само че всеки отбор би го искал и Берое не прави изключение . Доста вероятно е заглавията в медиите да целят повишаване на интереса към тях и тиражите им , отколкото отразяване на истината .

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 05 фев 2019 13:16

Не бе, годините не са никакъв проблем. Направо да вземат да привлечат и Стоичков. Той е още по-известен и от Бербатов. Това са глупости, да си направи един бенефис като нормалните хора и да се занимава с нещо друго вече. Той от почти една година не играе вече де. Едва ли някой клуб смята че ще си реши проблемите с футболист на 40г. Освен ако не е някой супераматьорски клуб. Единствено го правят това в момента да се вдигне малко шум в медиите около тях и за реклама. Еле вижте кой дойде да играе с нас, въпреки че вече е на 40г и никой не го смята за действащ играч вече.

Върни се в “Берое”