Кво ми намигаш зад клавиатурата бе глупак. Заведох си детето на този мач и се чудех как да го разкарам от стадиона още до полувремето. Хора дето знаят само да плещят да ви е*а майката нямат извинение за простотията си. И после някъв форумец се чудел що нямало публика на стадиона.
Ама и вие и ония другите дето им викаш столипиновци сте един дол дренки. Подкрепяте си отборите само като водят. Иначе сте посрана тишина
Берое-Ботев Пд-2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Ботев Пд-2:1
balgarin написа:Кво ми намигаш зад клавиатурата бе глупак. Заведох си детето на този мач и се чудех как да го разкарам от стадиона още до полувремето. Хора дето знаят само да плещят да ви е*а майката нямат извинение за простотията си. И после някъв форумец се чудел що нямало публика на стадиона.
Ама и вие и ония другите дето им викаш столипиновци сте един дол дренки. Подкрепяте си отборите само като водят. Иначе сте посрана тишина
Аууууу, вие пък сте люляк с миризма на роза ! Ти май за първи път ходиш на мач на кочината ви, а? Сега, разбирам че ти е много гадно, че селото ти, разкопано като луната е твърде далеч някога да се доближи до европейско СЕЛО на културата, ама ние кво сме ти виновни ?
DarkPsy написа:balgarin написа:Кво ми намигаш зад клавиатурата бе глупак. Заведох си детето на този мач и се чудех как да го разкарам от стадиона още до полувремето. Хора дето знаят само да плещят да ви е*а майката нямат извинение за простотията си. И после някъв форумец се чудел що нямало публика на стадиона.
Аууууу, вие пък сте люляк с миризма на роза ! Ти май за първи път ходиш на мач на кочината ви, а? Сега, разбирам че ти е много гадно, че селото ти, разкопано като луната е твърде далеч някога да се доближи до европейско СЕЛО на културата, ама ние кво сме ти виновни ?
Айде още един културтрегер. Като викаш на град като Стара Загора село, все едно го викаш в огледалото ама надали ще можеш да ме разбереш какво имам предвид. И не. От еврокултурни типове не съм очаквал по-различно поведение. И първо вземете си играйте домакинствата на стадион и тогава давайте квалификации за останалите такива из майката родина.
Последна промяна от balgarin на 11 авг 2018 23:12, променено общо 1 път.
Предвид развоя на мача, много ми е густо 

- slash1912
- Контакти:
balgarin написа:Предвид развоя на мача, много ми е густо
На мен ми е густо като ти видя ника,написан на шльокавица

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:balgarin написа:Предвид развоя на мача, много ми е густо
На мен ми е густо като ти видя ника,написан на шльокавицаЯ кажи,ти цял мач възрожденски песни ли пя на стадиона
Това ли успя да измислиш? Слабичко, майна..
Ти ми беше от симпатичните от вашите ама се оказа че си поредния в случая форумен културтрегер
Та да поясня за пернатите. Културтрегер на кратко означава носител на култура. А вие в случая сте истински преносители на културата на пернишките орки. Но това което най ми харесва във вас е че сте тишина когато отбора ви губи, но такива са истинските ултраси
Няма ли отбори ( ЕВРОИДИОТИ ) от Подуене и Микре с които да се заяждате , вместо да го правите помежду си . Имам в предвид феновете и на БЕРОЕ , и на БОТЕВ . А иначе мачът беше интересен , а Ботев сами си бяха виновни за загубата и няма на кого да се сърдят .
За малко Томаш да осере мача със страхливата си защитна тактика и объркания си състав. (каква работа на терена имаха Цветков и Меска,никой не разбра).Все едно бяхме с двама човека по-малко.Цветков цял мач не знаеше къде да застане и постоянно пречеше на защитата като се блъскаше с тях.
Поне за сега тоя Мешка изглежда като тотална грешка в селекцията.Добре,че другите момчета показаха характер накрая и спасиха мача.

Tука разни сопотчани в повече играещи немили-недраги в Коматево са изпаднали в нервна криза и словесна диария.Културно и любезно ще ги помоля да си сбират проскубаните пилци и кой от къде е.И последният да затвори вратата