Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
anihilator написа:Хайде обяснете сега на хората тук как се нападат 3 ма човека в гръб от 2 буса хораУж сте мъже , а излязохте путки .10 пъти повече сте поне лице в лице не можахте ли да застанете а тихомълком в гръб
А къде сте тръгнали като не можете да се биете 10 човека 3 минути не могат да ме набият
Доста педерастко събаряте ме тихомълком в гръб и почвате да ритате на земята , като се изправих тичате да бягате към буса путчици миризливи
Явно в стара загора мъже няма щото това не беше идея на някой си тъпак а организирано с два буса срещу трима човека в тъмнината.Ще си получите наказанието
G_I_G написа:Война?
А 150 000 заралии знаем ли,че сме във война с 50 човека от Локо Пловдив?
Пич, аре спри се и ти с мегаломанските глупости-войни, битки, не знам си кво...
Всеки сам си отговаря за действията-аз ти гарантирам,че 6-7000 души на стадиона,които подкрепяме отбора си и не правим глупости сме много по-ценен материал от някакви си 10-15 човека , дето решили да се съберат и набият някой или пък тях да ги набият и вече се правят абсолютно грешни изводи за всички фенове или целия град.
mark1926 написа:G_I_G написа:Война?
Всеки сам си отговаря за действията-аз ти гарантирам,че 6-7000 души на стадиона,които подкрепяме отбора си и не правим глупости сме много по-ценен материал от някакви си 10-15 човека , дето решили да се съберат и набият някой или пък тях да ги набият и вече се правят абсолютно грешни изводи за всички фенове или целия град.
Не е безопасно да дойдеш по улиците на Пловдив с фланелка на Берое... н е еи безопасно да се разхождаш сам с черно-бяла фланелка в Зарата...Не му викай война щом те притеснява, но не върви по улиците на Пловдив с ваши артикулиАз лично нямам нищо лошо към вас ,както казах- имате моите симпатии, но е лудост да дойдеш в Пловдив с шал на Берое, по нашите улици...
Не е безопасно да дойдеш по улиците на Пловдив с фланелка на Берое... н е еи безопасно да се разхождаш сам с черно-бяла фланелка в Зарата...Не му викай война щом те притеснява, но не върви по улиците на Пловдив с ваши артикулиАз лично нямам нищо лошо към вас ,както казах- имате моите симпатии, но е лудост да дойдеш в Пловдив с шал на Берое, по нашите улици...
А ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост