Достатъчна пи е оставката на Сашко Етапа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- August Burns Red
Re: Достатъчна пи е оставката на Сашко Етапа
Така сашко нанесе много вреди на берое. Ферарио ще му трябва доста време според мен берое ако не влезне в 1-вата 6-тица аеев 2-рата ще се сработят много добре както направи хубчев 2013/2014 и 2014/2015 бяхме 2-ри сработихме се,напаснаха се,колектива се сплоти,нямаше напрежение, и големи оаквания и 2014/2015 се видя какво стана 2-ри !! със мъки и зор ама зслужено. ФЕрарио спасов може и направи нещо такова но зависи. 1-во имаше 4 футболиста които си хващат пътя. Педро марксе,станислав трянов,васил панайотов,маркитос може би не знам !!! Маркитос искам да остане има потенциал. Ерик почански си отиде най-вероятно, александър колев и той сигурно и христофор хучбев бройкАта стана повече от 4 май !? . и Трябва да бъдат привлечени според мен 2-3 ама качествени но за без пари какво ще е качеството НЕ ЗНАМ !! НИкакво. в момента имаме дълга скамайка като на лудогорец ама при нас е ''КОЛИЧЕСТВО БЕЗ КАЧЕСТВО НАЙ-ЛОШОТО Е ТОВА ''!!
August Burns Red написа:Така сашко нанесе много вреди на берое. Ферарио ще му трябва доста време според мен берое ако не влезне в 1-вата 6-тица аеев 2-рата ще се сработят много добре както направи хубчев 2013/2014 и 2014/2015 бяхме 2-ри сработихме се,напаснаха се,колектива се сплоти,нямаше напрежение, и големи оаквания и 2014/2015 се видя какво стана 2-ри !! със мъки и зор ама зслужено. ФЕрарио спасов може и направи нещо такова но зависи. 1-во имаше 4 футболиста които си хващат пътя. Педро марксе,станислав трянов,васил панайотов,маркитос може би не знам !!! Маркитос искам да остане има потенциал. Ерик почански си отиде най-вероятно, александър колев и той сигурно и христофор хучбев бройкАта стана повече от 4 май !? . и Трябва да бъдат привлечени според мен 2-3 ама качествени но за без пари какво ще е качеството НЕ ЗНАМ !! НИкакво. в момента имаме дълга скамайка като на лудогорец ама при нас е ''КОЛИЧЕСТВО БЕЗ КАЧЕСТВО НАЙ-ЛОШОТО Е ТОВА ''!!
Списъкът с излишните футболисти които нямат качества за Берое е доста по-дълъг , но големият проблем е че Сашко Етапа си отиде , но тия които го назначиха все още са начело на отбора . А те са главните виновници за освобождаването на треньора , донесъл ни най- много отличия , назначаването на възможно най-некадърния такъв на неговото място , привличането на цяла дузина посредствени футболисти и разбиването на готовия отбор . Вече имаме треньор с доказани качества , но трибуните на стадиона от мач на мач стават все по-празни , а мачът със Славия беше особено показателен в това отношение . Докато не се смени това некадърно и неадекватно ръководство , отборът едва ли ще тръгне нагоре . Вероятно това е въпросът , който се поставя с тази тема във форума .
- August Burns Red
bsz1916 написа:August Burns Red написа:Така сашко нанесе много вреди на берое. Ферарио ще му трябва доста време според мен берое ако не влезне в 1-вата 6-тица аеев 2-рата ще се сработят много добре както направи хубчев 2013/2014 и 2014/2015 бяхме 2-ри сработихме се,напаснаха се,колектива се сплоти,нямаше напрежение, и големи оаквания и 2014/2015 се видя какво стана 2-ри !! със мъки и зор ама зслужено. ФЕрарио спасов може и направи нещо такова но зависи. 1-во имаше 4 футболиста които си хващат пътя. Педро марксе,станислав трянов,васил панайотов,маркитос може би не знам !!! Маркитос искам да остане има потенциал. Ерик почански си отиде най-вероятно, александър колев и той сигурно и христофор хучбев бройкАта стана повече от 4 май !? . и Трябва да бъдат привлечени според мен 2-3 ама качествени но за без пари какво ще е качеството НЕ ЗНАМ !! НИкакво. в момента имаме дълга скамайка като на лудогорец ама при нас е ''КОЛИЧЕСТВО БЕЗ КАЧЕСТВО НАЙ-ЛОШОТО Е ТОВА ''!!
Списъкът с излишните футболисти които нямат качества за Берое е доста по-дълъг , но големият проблем е че Сашко Етапа си отиде , но тия които го назначиха все още са начело на отбора . А те са главните виновници за освобождаването на треньора , донесъл ни най- много отличия , назначаването на възможно най-некадърния такъв на неговото място , привличането на цяла дузина посредствени футболисти и разбиването на готовия отбор . Вече имаме треньор с доказани качества , но трибуните на стадиона от мач на мач стават все по-празни , а мачът със Славия беше особено показателен в това отношение . Докато не се смени това некадърно и неадекватно ръководство , отборът едва ли ще тръгне нагоре . Вероятно това е въпросът , който се поставя с тази тема във форума .
Определено списък според мен е >НАПУСКАЩИ <: Илия миланов, Васил панайотов,Ерик почански,Педро маркес,Станислав дрянов,Александър колев,Емил Гъргоров е аут той можеше да направи нещо нищо че е на 35 като камбуров, Маркитос енигма??Борислав цонев нямашеработа тука,александър василев е под наем ама загуби форма според мен или изобщо не е бил в такава хаха !! ихристофор хубчев игра 1-2 мача и край !! Може би има потенциал но, ще видим !! Ако остане Но Може би няма да остане. !! Тези които трябва да >ОСТАВАЩИ< според мен : Иво иванов,маканджиев,михайл михайлов,георги динков,пенев,венци василев,емин ахмед,зехиров,карлос охене,кохей като,радослав кирилов,неманя милисавлечив,том,божилов,мапуку идавид манга. Макар че мапуку и манга не са в форма особено манга !!!но след зимнатапауза дано играет по често ако останат. ! Това е според мен може би има тук там някоя друга забележка !!