Бойкот на Мача ботев (пд),Левски,Монтана,Локо (пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Re: Бойкот на Мача ботев (пд),Левски,Монтана,Локо (пд)

Мнениеот Вал » 10 окт 2016 17:47

Шадоу или Аугъст разбира ог футбол, подкрепяме мнението му и очакваме ръководството на Берое да възприеме това, което им пише. Праворисът му не е по-различен от този на Стоичков.

Потребителски аватар
Shadow_570
Контакти:

Мнениеот Shadow_570 » 10 окт 2016 18:56

Вал написа:Шадоу или Аугъст разбира ог футбол, подкрепяме мнението му и очакваме ръководството на Берое да възприеме това, което им пише. Праворисът му не е по-различен от този на Стоичков.

Хахха както искаш важно е да разбираш играта ! На ръководстовто скоро време ще ги няма градус поемат берое от януари 2017 ввярно е на 100% има мчовек бачка в градус ми каза не вярвам да ме е излъгал !! Имам и човек в тец 2 които също каза ! че теца се маха така че .. Мапуку се връща в берое тая вечер късно или утре сутрин ще подпише договор с берое и да видим. Бадема още не е подписал може и да не подпише не знам ?!. Разбирам от футбол и ръководството новият собственик ще го махне както и треньора но треньора ние ще го махнем !!

Потребителски аватар
Shadow_570
Контакти:

Мнениеот Shadow_570 » 11 окт 2016 20:12

2 Трансфера май сашко тъпото го пристиснаха. Да видим мапуку дано играе срещу ботев як мач ще е ритане блъскане, мапуку на терена може да ги вдъхнови зарази ддз и аз !! 1 гол му тря на мапуку салта и след това ще се развихри, има потенциал давидим сашко как ще го мотивира но липински също може да мотивира даже той по добре мотивира с лафове,фрази,кратки ясни точки указание на малки имена им говори приятел е с тях не им се кара не им крещи не ги критукува прекалено много !! сашко тъпото той хабна история вика кряка псува не знае как да мотивира. Заучени положение тренират но не се п0лучават в мачовете !!

Върни се в “Берое”