Берое-Ч.море-0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bsz1916
Контакти:

Re: Берое-Ч.море-30 септември от 20 часа

Мнениеот bsz1916 » 27 сеп 2016 09:37

sandi74 написа:
Bojko Berojko написа:
black sea написа:Без никакви проблеми - 2:0 за Берое, просто в момента сме толкова слаби, че и вие ще ни биете. А Сашко Убавеца си остава само и единствено за и при вас...

Всеки вика,Вие ще биете !
Ние сме по-слаби ,най-вероятно мача ще е ХИКС

Баси шоуто,всеки иска съперника му да победи в този феномен на природата който ще се състои в петък вечер под Аязмото :mrgreen: :lol: Докъде само ни докараха парашутиста и инДЖинера които водят Берое и Морето :? :oops: В интерес на истината и аз преддпочитам да ни треснете с разлика за да разкарат Сашко етапа от Берое.За футболните достойнства на двата отбора изобщо и дума няма да обеля защото в момента такива няма :idea: Нека по-малко слабият победи и нека топката издържи на зверствата и униженията на които ще бъде подложена повече от 90 минути :idea:

Надявах се след " успехите " които постигна в Берое , Сашко Етапа да поеме " А " националния отбор , а Хубчев да се върне в Берое , но не се получи . За разлика от Берое , където само за няколко месеца развали готов отбор , в националния не остана какво да се разваля , а Сашко за друго не става . Сега загубите останаха последната ни надежда да се отървем от това недоразумение . Същото е положението и в Черно море , където изгониха единствения треньор , с който са печелили трофеи и медали през последните поне 30-40 години . Явно не само Берое се управлява от МАЛОУМНИ РЪКОВОДИТЕЛИ .

НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ
Контакти:

Мнениеот НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ » 27 сеп 2016 14:29

Да бойкотираме мача! Без публика! Сашко да се маха!
Нищо против Черно море.
Да направим мач без публика, ако трябва и следващия така....

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 сеп 2016 20:34

НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ написа:Да бойкотираме мача! Без публика! Сашко да се маха!
Нищо против Черно море.
Да направим мач без публика, ако трябва и следващия така....

Че то има ли още мазохисти които да ходят на мачовете на Берое,май само последните мохикани останаха :idea: 8-)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 сеп 2016 20:39

bsz1916 написа:
sandi74 написа:
Bojko Berojko написа:
black sea написа:Без никакви проблеми - 2:0 за Берое, просто в момента сме толкова слаби, че и вие ще ни биете. А Сашко Убавеца си остава само и единствено за и при вас...

Баси шоуто,всеки иска съперника му да победи в този феномен на природата който ще се състои в петък вечер под Аязмото :mrgreen: :lol: Докъде само ни докараха парашутиста и инДЖинера които водят Берое и Морето :? :oops: В интерес на истината и аз преддпочитам да ни треснете с разлика за да разкарат Сашко етапа от Берое.За футболните достойнства на двата отбора изобщо и дума няма да обеля защото в момента такива няма :idea: Нека по-малко слабият победи и нека топката издържи на зверствата и униженията на които ще бъде подложена повече от 90 минути :idea:

Надявах се след " успехите " които постигна в Берое , Сашко Етапа да поеме " А " националния отбор , а Хубчев да се върне в Берое , но не се получи . За разлика от Берое , където само за няколко месеца развали готов отбор , в националния не остана какво да се разваля , а Сашко за друго не става . Сега загубите останаха последната ни надежда да се отървем от това недоразумение . Същото е положението и в Черно море , където изгониха единствения треньор , с който са печелили трофеи и медали през последните поне 30-40 години . Явно не само Берое се управлява от МАЛОУМНИ РЪКОВОДИТЕЛИ .

Тоя некадърник разби нарисувана защита която си знаеше и кътните зъби и която ни е печелила страшно много победи и точки.Иначе сам няма да си тръгне а за да го изгонят някой трябва да има топки.За съжаление в ръководството повечето са мъже с поли ама за съжаление не са шотландци :idea: :!:

Потребителски аватар
Shadow_570
Контакти:

Мнениеот Shadow_570 » 28 сеп 2016 08:33

sandi74 написа:
bsz1916 написа:
sandi74 написа:
Bojko Berojko написа:

Тоя некадърник разби нарисувана защита която си знаеше и кътните зъби и която ни е печелила страшно много победи и точки.Иначе сам няма да си тръгне а за да го изгонят някой трябва да има топки.За съжаление в ръководството повечето са мъже с поли ама за съжаление не са шотландци :idea: :!:

Защитата каза че,няма да я бара но просто проблема е мотивацията и психиката на играчите това е проблема. Кондиционо липински ги е направил терминатори за 200 минути на пълни обороти. !! Но в защитата просто нещата с трагедия само иво иванов и венци не може !! Илия миланов да си хваща пътя тоя б****к некадърен. !! При хубчев той ги мотивираше викаше крякаше краше се но, на другия мач отзад стена и после 2-3 мача няма голове пробоини няма стена. В нападение там не ми се коментира божилов,неманя и манга,а и кохей като ако е офанзивно настроен тогава !! Имаме някакви проблясаци,японеца е най-добрият в тази лятна селекция !! АКО целия отбор екатокохей като ще сме шампиони !! Давид манга и маркитос имат потенциал за мен както и карлос охене те 3-мата просто им трябва още време, ще правят разликата според мен резултатни ще са !!. Манга има техника води топката близо до крака !! навлиза към нак. поле като спас делев,които трябваше да остане !! през зимата атанас зехиров ще бяга окей негова работа . срещу черно море 0-0 1-1 нещо такова ще да е само съдяита да не е фактор. !! През последните 3-4 г берое като погледна и най-ощетявания отбор от съдийски грешки !! 2014 имаше едно видео за 1 полу-сезон берое колко пъти са го ощетили !! за 1 полусезон 2014 тря да беше ммм да !!

kiki59

Мнениеот kiki59 » 29 сеп 2016 11:40

Shadow_570 написа:
sandi74 написа:
bsz1916 написа:
sandi74 написа:
Bojko Berojko написа:

Защитата каза че,няма да я бара но просто проблема е мотивацията и психиката на играчите това е проблема. Кондиционо липински ги е направил терминатори за 200 минути на пълни обороти. !! Но в защитата просто нещата с трагедия само иво иванов и венци не може !! Илия миланов да си хваща пътя тоя б****к некадърен. !! При хубчев той ги мотивираше викаше крякаше краше се но, на другия мач отзад стена и после 2-3 мача няма голове пробоини няма стена. В нападение там не ми се коментира божилов,неманя и манга,а и кохей като ако е офанзивно настроен тогава !! Имаме някакви проблясаци,японеца е най-добрият в тази лятна селекция !! АКО целия отбор екатокохей като ще сме шампиони !! Давид манга и маркитос имат потенциал за мен както и карлос охене те 3-мата просто им трябва още време, ще правят разликата според мен резултатни ще са !!. Манга има техника води топката близо до крака !! навлиза към нак. поле като спас делев,които трябваше да остане !! през зимата атанас зехиров ще бяга окей негова работа . срещу черно море 0-0 1-1 нещо такова ще да е само съдяита да не е фактор. !! През последните 3-4 г берое като погледна и най-ощетявания отбор от съдийски грешки !! 2014 имаше едно видео за 1 полу-сезон берое колко пъти са го ощетили !! за 1 полусезон 2014 тря да беше ммм да !!

Да не коментираме сега кой да играе и кой не - колкото хора , толнова мнения . Сега най-важното е Сашко Тъпото час по-скоро да се маха . По този въпрос виждам че всички вече сме единодушни . Когато имаме истински треньор , той ще си прави състава и съответно негова си е и отговорността . Сега проблемът е един и той не търпи отлагане - Сашко и целият му щаб ( с изключение на Липенски , който не е доведен от него ) - ВЪН ОТ БЕРОЕ .

Потребителски аватар
Shadow_570
Контакти:

Мнениеот Shadow_570 » 29 сеп 2016 16:00

На мен вече ми омръзна да слушам неговите етапи етапа е само 1 последен ВЪН И ТОВА Е !!Той го каза ако аз съм причината тръгвам си ами ти си !! не СМЕ НИЕ !! БЕРОЕ Е НА ФЕНОВЕТЕ НЕ НА неговите етапи !! И за мен казах кои трябва къде да играе. Макенджиев, иво,венци василев,ахмед и зехиров се редуват те с пенев,динкови хубчев.илия миланов аут от берое!! Кохей като и том титуляри както и божилов с марккитос,манга,неманя и радослав кирилов и охене това е състава за мен. Такива като: колев,почански,панайотов,дрянов,илия миланов аут от берое нямат място в берое !! И ново ръководство в берое !! светослав петров ч***р вънка и той скаутската част вънка. Липински да остане и ивайлло йорданов 2-мата мисля че ще се разбират. Този педрито има мисля потенциал но не играе редовно !!! Просто е време за бойкот и етапно сашко,играчите които изборих етапно вънка или на 1 етап всичките!! Побеждавахме докато късмета ни покриваше спря да ни покрив късмета и почнахме да губиш. това е !!

bm16

Мнениеот bm16 » 30 сеп 2016 12:24

Успех моряци ! Във вас ни е надеждата да се освободим от некадърния треньор и малоумното ръководство . Ще ви бъдем вечно благодарни ако ни победите довечера .

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 30 сеп 2016 13:18

bm16 написа:Успех моряци ! Във вас ни е надеждата да се освободим от некадърния треньор и малоумното ръководство . Ще ви бъдем вечно благодарни ако ни победите довечера .

:) Абе хора ,какво ви става, та ние не можахме да победим Локо Горна като гости, още малко щяхме да паднем, а вие говорите да ви победим тази вечер.Просто няма как да стане с нашите бездарници.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 30 сеп 2016 15:45

irko_petkov написа:
bm16 написа:Успех моряци ! Във вас ни е надеждата да се освободим от некадърния треньор и малоумното ръководство . Ще ви бъдем вечно благодарни ако ни победите довечера .

:) Абе хора ,какво ви става, та ние не можахме да победим Локо Горна като гости, още малко щяхме да паднем, а вие говорите да ви победим тази вечер.Просто няма как да стане с нашите бездарници.

Явно е че имате някакви спомени за Берое на Хубчев , но при некадърника Сашко отборът няма нищо общо с миналогодишния . С некадърните футболисчета доведени от Сашко и комичните му схеми вече всеки може да ни бие . Не вярвам да сте по-слаби от Септември Сф . Срещу Локо ГО също бяхме трагични , но имахме повече късмет от вас .Довечера очаквам антифутбол , резултат 0:0 и ако някой вкара случайно гол - ще победи . Може би звучи абсурдно , но поне 90 процента от феновете на Берое желаят победителите да сте вие .

Върни се в “Берое”