bsz1916 написа:Вал написа:Shadow_570 написа:Според мен играчите които тря си тръгнат : илия миланов,ерик почанския,станислав дрянов,васил панайотов и александър колев . Оставащи пенев,иво иванов,венци василев,ал.василев,р.кирилов,манга,охене,маркитос,зехиров,неманя,том,педрито,м михайлов,динков,хубчев това са може и да има още !! горе изброение вън вън !! със треньора също 1-во той тази вечер ще гобият както и ръковоството илко русев сам кза че не иска да управлява берое еми чао му .Боян боев добре се справяше спонсори търси той трябва да е президент.Нов треньор не знам ще се търси само да не е пак някой като този ал.димитров !! и да беше бил цска никво значение,черно море трудна работа !!!
Този състав изглежда добре.
Така е , но може още малко да се изчисти . На този ЕТАП най - важното е да се отървем от това недоразумение назначено за треньор и щаба който си доведе , а за останалото нека да мисли новият спортно-технически щаб - дай боже скоро да има такъв .
ивайло йорданов-липински мисля че 2-мата ще работят много добре в комбина. !! Емин ахмед трябва да играе,динков и той защото ще избягат след време другото лято да речем примерно !! динков,иво иванов,венци василев,ахмед титуляри,пенев вече дърт !! миланов аут от берое закопава отбора с детските си грешки. Христофор хубчев мисля че добре играе в монтана беше титуляр беше стена отзад никой не минаваше през неговата зона !! и треньора просто тря си тръгва вече стига толкова !! Грешка правят ръководството че му гласуват доверие а илко русев, тази чахова вън чахова е там за пари не съм чул чахов дадава пари да стане спонсор на берое !! има пари много като вестници !!