ЦСКА-София-Берое-4:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще махаме ли етапния или......
Парашутиста и некадърника Александър Димитров изобщо да не се качва в автобуса а да остава директно в София барабар с ментетата с които напълни отбора.Нагледахме се и на етапите и на постройките и на схемите му.Чеп за зеле не става от него.Колкото по-рано си тръгне толкова по-добре за Берое.ФАКТ.Липата е човекът

Ал. Димитров сам няма да се махне. Така, че трябва някой да му помогне. Да видим ръководството на Берое дали имат топки или не.
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!
Срещу пожизнен безплатен ток и 30000 Е на месец аз щи дойда, продажници и ще ви върна в Тетевен.
-
vladomin_
- Контакти:
rebel написа:vladomin_ написа:Много безличен отбор. То и съдията помогна, ама толкоз безидеен отбор. Не знам давайте мнения. Като за начало с Черно море да не ходим на мач. И ако го махнем кой ли пък ще дойде по средата на сезона????
Кво му е на Липенски. А да той не е от друг град..
Той е от село Лозен(Руда)!
ВДинев
vladomin_ написа:rebel написа:vladomin_ написа:Много безличен отбор. То и съдията помогна, ама толкоз безидеен отбор. Не знам давайте мнения. Като за начало с Черно море да не ходим на мач. И ако го махнем кой ли пък ще дойде по средата на сезона????
Кво му е на Липенски. А да той не е от друг град..
Той е от село Лозен(Руда)![/quote
Е добре де, така да е. Но пък си е бероец, или греша. Май шампион стана с Берое и трето място като треньор. Само предлагам, пък и ме кефят интервютата му.
sandi74 написа:Парашутиста и некадърника Александър Димитров изобщо да не се качва в автобуса а да остава директно в София барабар с ментетата с които напълни отбора.Нагледахме се и на етапите и на постройките и на схемите му.Чеп за зеле не става от него.Колкото по-рано си тръгне толкова по-добре за Берое.ФАКТ.Липата е човекът![]()
Това и професор не може така да го каже. Факт!
Вие и за купата миналия сезон същите мачове направихте липсва ви агресия срещу този съперник...
- Балкански Орел
- Контакти:
Кво ревете срещу момчето, на всички дори и на вас ви е ясно, че тоя мач си беше решен от ония с парите и скъпите коли.
Бати елементарните дето сте.
Бати елементарните дето сте.
[center]Levski & Lazio[/center]
- Shadow_570
- Контакти:
Тази нощ ще е интересна ще чакаме играчите и треньора ще има среща в 01:30 над стадиона бой на треньора и играчите от утре търсим нов треньора просто да се маха това друг начин няма четете тука и ще се съгласите с мен >>> http://www.novsport.com/news2107101_1003.html Просто самата истина това е . Черно тото да нямаше дузпа но съдията даде другото наши грешки !!
При първия по-сериозен съперник се потвърди че сме безобразно слаби . Етрополци също не са от кой знае каква класа и в бъдеще също ще имат големи проблеми - те също още не са срещали що годе сериозен съперник , освен донякъде при измъчената и късметлийска победа срещу Черно море . Аз лично днес не разбрах кой на какъв пост играе при обърканите тактически схеми на Сашко Етапа .