Берое в ЛЕ сезон 2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Берое в ЛЕ сезон 2016

Мнениеот sandi74 » 18 юни 2016 08:07

Вал написа:
rebel написа:С тоя новия треньор тип "спуснат партиен секретар", който е едно недоразумение, с куп освободени футболисти...ами преминаване на първия кръг ще е истински подвиг. Какво стана с плаката "оставете Елиаш" ?

Берое заприличва на Левски и ЦСКА с разните бушони в управата. Сега не направим ли 3-4 кръга в Европа не знам как ще се обясняват.
Всъщност кои имат договор в момента?

3-4 кръга за колко участия :?: :? :mrgreen: Аман от лаици 8-)

Потребителски аватар
August Burns Red

Re: Берое в ЛЕ сезон 2016

Мнениеот August Burns Red » 18 юни 2016 09:35

sandi74 написа:
Вал написа:
rebel написа:С тоя новия треньор тип "спуснат партиен секретар", който е едно недоразумение, с куп освободени футболисти...ами преминаване на първия кръг ще е истински подвиг. Какво стана с плаката "оставете Елиаш" ?

Берое заприличва на Левски и ЦСКА с разните бушони в управата. Сега не направим ли 3-4 кръга в Европа не знам как ще се обясняват.
Всъщност кои имат договор в момента?

3-4 кръга за колко участия :?: :? :mrgreen: Аман от лаици 8-)

Ххаехех ами не знам да ти акжа ааа берое беше б отбора на цска след това левски беше б отбора на берое и сега берое ще е б отбора на левски но не на цска !! чорбарите вече са по малко божилов,зехиров и кои беше другия забравих. Говедата ще са повече сега бивши настоящи юноши стивън,алекса колев,ааа кои беше другия забравих и така !!
надявам се на слабак за 1-ви кръг да минем 1-ви, ше мислим за 2-ри !!

Върни се в “Берое”