skunk написа:Липенски може да води само 2 мача, без Про Лиценз, доколкото разбрах, но може и да си затворят очите от БФС не се знае, но отбор на друг футбол не може да научи, особенно до края на сезона, така ще бъде, ритане напред и каквото стане..... Иначе по Хубчев не изпитвам никаква носталгия, дори мисля че той самият предусещаше докъде ще се стигне отдавна... аз лично този сезон, че и от по-рано положителни емоции с Хубчев не съм имал и за нищо не искам да му благодаря... абсолютно вреден за нас треньор, за 4 години нямаме никаква градация, особенно в играта, а и във футболистите, само на мускули играем и имаме късмет, че първенството стана много слабо последните 2 години...Хубчев сам каза, че той на скаути не разчита, само който му се предложи, основни футболисти, като В.Христов и Костадинов си тръгнаха ЗАРАДИ НЕГО и футболът му ... от школата Ахмедчо само, а онова дребното Киро го прати във Верея, защото за него футболист означава 1.90 и по здравичак да е... Този Минчев от Монтана, дето ни вкара волето вчера е лично отхвърлен от Хубсито да дойде при нас... и той малко нисичък.... Най ми хареса, че Липенски дори не взе в Монтана любимата смяна на Хубчев - Божилов... Най-лошото е, че ръководството са в шах, защото те лично нямаше да направят нищо, обаче след мача с ЦСКА ги натиснаха от всякъде и уволниха Хубси без да имат друг вариант...и това момче, което са го сложили в УС от организираните фенове... думи нямам... на въпрос "защо запалихте пистата" отгваря "от щаба на ЦСКА ги предизвикали"ми що ли не запалим и стадиона някой път заради ЦСКА....? и това момченце трябва да взима решения някакви за Берое...
Пламен Тенев игра добре преди 2 години, сега със Спартак Плевен отстрани Славия за Купата и дойде във Верея. Кирил Личев, също. Трябва да ги включваме. Костадинов беше перспективен играч, но още отначалото искаше да си ходи. Колко менъджъри се извървяха да го харесват. Каядо беше един от най-класните играчи играли в Берое, но и той си тръгна за пари. Венци Христов с нищо не е по-добър от Костов или Иса, а каква сага разгърна дз трансферите пак за пари. В общи линии отборът е много балансиран сега дори и със свободни агенти и то си пролича сега. Само трябва да включваме повече млади.