Вал написа:Пак не искам да съм много зъл защото все пак сте наши хора - нашият Б отбор.
Това в твоя зелен свят, в който Берое е нещо повече от срядняк ли го виждаш? Защото, аз ви виждам като наш абонат и статистиката го доказва!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Вал написа:Пак не искам да съм много зъл защото все пак сте наши хора - нашият Б отбор.
korteneca написа:action66 написа:korteneca написа:Почва се. Преди всеки мач плюенето от фенчета на противника се засилва.
Притеснение от софийски смешници ли усещам?
От какво трябва да се притесняваме варненски смешнико? От Берое ли? Мач като мач, силите на отборите са изравнение и всеки може да бие с малко късмет другия. Нима това, което казах не е истина? Нима преди всеки мач с Черно море, Берое, Лудогорец и Ботев феновете им не се активизирате да пускате темички и да плюете? А в теб специално виждам много комплекс и болка. Наистина се радвам, че се пръскате от злоба и омраза също като голяма част от червените фенове.Напълно ми е ясно, че за вашите отбори има един мач и той е с Левски.
korteneca написа:Вал написа:Пак не искам да съм много зъл защото все пак сте наши хора - нашият Б отбор.
Това в твоя зелен свят, в който Берое е нещо повече от срядняк ли го виждаш? Защото, аз ви виждам като наш абонат и статистиката го доказва!
August Burns Red написа:
О0О КОМПЛЕКСАРЧЕ не ми се търси из нета да си видиш дрисливия гъз миналта година с ДЕКЛАРЦИЯ няква смешна селска ми излизате селяни от СТЗ ЛИ кво беше дошли на гости НА ГРАНДА ЛЕВСКИ хохо. ВИЕ СТЕ КОМПЛЕКСАРИТЕ ВИЕ ВИЕ СЪС вашите комплексарски декларации и т.н НЯМА КВО ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРИМ НА 2 АПРИЛ ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПО ТЕЛЕВИЗОРА СЪДИЯТА Е ВАШ ЧОВЕК това се знае !!
August Burns Red написа:ахах статистиката започва лек да се променя момче !! Някога ще се промени спас русев ви спаси вас И ВАС Е прав едное да си обор на държавата друго е да си отбор на ПРАВИТЕЛСТВО !! 2-рото е по силно !! и се вижда подуенски Босове !! венци стефанов правилно ви каза излезте и кажете истинските си собственици !!.Щото ефбет,национална лотария са собственост на Ню геймс а ню геймс с собственост на васил божков които дава 10 млн !!
korteneca написа:August Burns Red написа:ахах статистиката започва лек да се променя момче !! Някога ще се промени спас русев ви спаси вас И ВАС Е прав едное да си обор на държавата друго е да си отбор на ПРАВИТЕЛСТВО !! 2-рото е по силно !! и се вижда подуенски Босове !! венци стефанов правилно ви каза излезте и кажете истинските си собственици !!.Щото ефбет,национална лотария са собственост на Ню геймс а ню геймс с собственост на васил божков които дава 10 млн !!
97 мача51 победи за Левски - 27 равенства - 19 победи за Берое при голова разлика 173:97 в полза на Левски. Наистина си "прав" статистиката се променя леко. Само ще ви трябват още 150 години за да я промените, едва ли ще си жив да го видиш.
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта