22 Март 1970г , Берое-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: 22 Март 1970г , Берое-Левски

Мнениеот korteneca » 24 мар 2016 17:17

Вал написа:Пак не искам да съм много зъл защото все пак сте наши хора - нашият Б отбор.

Това в твоя зелен свят, в който Берое е нещо повече от срядняк ли го виждаш? Защото, аз ви виждам като наш абонат и статистиката го доказва! :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 25 мар 2016 09:48

korteneca написа:
action66 написа:
korteneca написа:Почва се. Преди всеки мач плюенето от фенчета на противника се засилва. :lol:

Притеснение от софийски смешници ли усещам?

От какво трябва да се притесняваме варненски смешнико? От Берое ли? Мач като мач, силите на отборите са изравнение и всеки може да бие с малко късмет другия. Нима това, което казах не е истина? Нима преди всеки мач с Черно море, Берое, Лудогорец и Ботев феновете им не се активизирате да пускате темички и да плюете? А в теб специално виждам много комплекс и болка. Наистина се радвам, че се пръскате от злоба и омраза също като голяма част от червените фенове. :oops: Напълно ми е ясно, че за вашите отбори има един мач и той е с Левски. 8-)

О0О КОМПЛЕКСАРЧЕ не ми се търси из нета да си видиш дрисливия гъз миналта година с ДЕКЛАРЦИЯ няква смешна селска ми излизате селяни от СТЗ ЛИ кво беше дошли на гости НА ГРАНДА ЛЕВСКИ хохо. ВИЕ СТЕ КОМПЛЕКСАРИТЕ ВИЕ ВИЕ СЪС вашите комплексарски декларации и т.н НЯМА КВО ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРИМ НА 2 АПРИЛ ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПО ТЕЛЕВИЗОРА СЪДИЯТА Е ВАШ ЧОВЕК това се знае !!

Потребителски аватар
August Burns Red

Мнениеот August Burns Red » 25 мар 2016 10:05

korteneca написа:
Вал написа:Пак не искам да съм много зъл защото все пак сте наши хора - нашият Б отбор.

Това в твоя зелен свят, в който Берое е нещо повече от срядняк ли го виждаш? Защото, аз ви виждам като наш абонат и статистиката го доказва! :)

ахах статистиката започва лек да се променя момче !! Някога ще се промени спас русев ви спаси вас И ВАС Е прав едное да си обор на държавата друго е да си отбор на ПРАВИТЕЛСТВО !! 2-рото е по силно !! и се вижда подуенски Босове !! венци стефанов правилно ви каза излезте и кажете истинските си собственици !!.Щото ефбет,национална лотария са собственост на Ню геймс а ню геймс с собственост на васил божков които дава 10 млн !!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 мар 2016 16:16

August Burns Red написа:

О0О КОМПЛЕКСАРЧЕ не ми се търси из нета да си видиш дрисливия гъз миналта година с ДЕКЛАРЦИЯ няква смешна селска ми излизате селяни от СТЗ ЛИ кво беше дошли на гости НА ГРАНДА ЛЕВСКИ хохо. ВИЕ СТЕ КОМПЛЕКСАРИТЕ ВИЕ ВИЕ СЪС вашите комплексарски декларации и т.н НЯМА КВО ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРИМ НА 2 АПРИЛ ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПО ТЕЛЕВИЗОРА СЪДИЯТА Е ВАШ ЧОВЕК това се знае !!

На какви наркотици си? Я се успокой малко и вземи да пишеш пак по 20 писма на ден да ти мине, че така като гледам двамата с онзи COVINI ли беше друго не можете. :lol:

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 мар 2016 16:20

August Burns Red написа:ахах статистиката започва лек да се променя момче !! Някога ще се промени спас русев ви спаси вас И ВАС Е прав едное да си обор на държавата друго е да си отбор на ПРАВИТЕЛСТВО !! 2-рото е по силно !! и се вижда подуенски Босове !! венци стефанов правилно ви каза излезте и кажете истинските си собственици !!.Щото ефбет,национална лотария са собственост на Ню геймс а ню геймс с собственост на васил божков които дава 10 млн !!

97 мача :arrow: 51 победи за Левски - 27 равенства - 19 победи за Берое при голова разлика 173:97 в полза на Левски. Наистина си "прав" статистиката се променя леко. Само ще ви трябват още 150 години за да я промените, едва ли ще си жив да го видиш. :oops: :lol:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 25 мар 2016 16:57

korteneca написа:
August Burns Red написа:ахах статистиката започва лек да се променя момче !! Някога ще се промени спас русев ви спаси вас И ВАС Е прав едное да си обор на държавата друго е да си отбор на ПРАВИТЕЛСТВО !! 2-рото е по силно !! и се вижда подуенски Босове !! венци стефанов правилно ви каза излезте и кажете истинските си собственици !!.Щото ефбет,национална лотария са собственост на Ню геймс а ню геймс с собственост на васил божков които дава 10 млн !!

97 мача :arrow: 51 победи за Левски - 27 равенства - 19 победи за Берое при голова разлика 173:97 в полза на Левски. Наистина си "прав" статистиката се променя леко. Само ще ви трябват още 150 години за да я промените, едва ли ще си жив да го видиш. :oops: :lol:

Вие си живейте с миналото,ние гледаме към бъдещето.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Берое”