Берое и феър плея ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Берое и феър плея ?

Мнениеот Serafim » 01 мар 2016 13:52

Доживях ден, в който фен на Черно Море да се оплаква от анти-футбол.

А какво да кажем за анти-терена на стадион тича? Писта за мото-крос ли ще става? Тоя стадион ще получи ли "уайлд кард" за ВЛ?

Потребителски аватар
Beroec1916
Контакти:

Мнениеот Beroec1916 » 01 мар 2016 13:54

ogrizko написа:...след номерата на Левски и изваждането заради сините съдии на Литекс от А група ...в очите ми Берое се превръща в следващия най-антипатичен отбор в България. И ми е чудно дали това е само може виждане или и вие мислите така?! Най-вече имам предвид огромната липса на феър плей у колегите в зелено ...има правило да се започва с титуляр под 21 години ...само дето от Берое го извадиха в 20 мин. последния мач :lol: второ - Иво Иванов, за да избегне наказание от 2 мача за натрупани 9 жълти картона, си изкара по най-бързия начин още един жълт картон и съответно червен да може да пропусне само 1 мач вместо 2 :shock: трето - явно нещо са подкукуросали Илия Миланов и тая простотия с 3 върнати заплати след като я направи момчето ..с кого подписва - Берое :roll: Скучния анти футбол, който Хубчев практикува изобщо няма да го коментирам, въпреки че и той ме дразни ...ама щом като печелят добре! Само дето това с липсата на всякакъв феър плей много ме дразни лично мен! И не пускам темата да се заяждам преди мача с нас или нещо от сорта ...ама според мен мръсните номера не трябва да се премълчават, барем някой в Стара загора вземе малко да се засрами ...щото формално правилата са спазени, ама морално ...но комент! :oops: :oops:

На въпроса ти за титуляр под 21 години , отговора се крие във въпроса ти. Прочети го пак и внимателно "има правило да се започва с титуляр под 21 години".Разбирам че един човек с голям търбух и още по големи глупости ги тръби, но за него е простено да бъде клоун. Жалко е обаче когато една глупост се повтаря малоумно постоянно. Колко ще играе даден състезател под 21 години е работа единствено на треньора му. Лично за мен така изкуствено не се правят футболисти, какво ще се случи с тези налагани играчи на 22 години ако нямат качествата, или никой не се пита в това? Що се отнася до картоните на И.Иванов бяха много пресилени, както останалите на отбора във въпросния мач със Славия. Уви беше слаб мач за нас, много слаб коментар на пристрастен журналист и ужасно слаб за съдията, който пропускаше фаловете на Славия, но на нас не.
Колега аз пък ще те попитам, нормално ли е за теб в европейска държава, да има стадиони като Тича и Славия ? Вкарате енергията си да изискате по нормални съоръжения, и да не сме принудени да гледаме тези ужасни картофени ниви на които се мъчите да играете професионален футбол.

b1916
Контакти:

Мнениеот b1916 » 01 мар 2016 14:00

Teo написа:Притеснявам се от факта, че в момента ние нямаме лоби никъде, а Берое може да използва специални вратички, че да манипулират мача на 6 април. На Армията е ясно, че нищо не може да направят и ще гледат да ни приключат още в Стара Загора. Затова очите на 4 и при първата тесла по нас, Ицо да вади отбора!

Да го вади бе догодина в Коми ще играете с Белите мечки и Червените ескадрони.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 мар 2016 14:03

Доживях да прочета фен на Морето да коментира, че някой играел грозен футбол... :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 мар 2016 14:03

Живко6461 написа:4. Илия Миланов е професионален футболист. Както такъв, както и всеки друг работник и служител, има право да потърси по-добро (по негово мнение) работно място, съгласно действащите нормативни разпоредби. Защо "Литекс" не го мотивираха да остане?

При спортистите нещата са доста по-различни от други професии, така че това, което си написал е доста грешно.
Това е поредния догледан и малоумен закон прилаган в спорта.
Изображение

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 01 мар 2016 14:53

Те много време са му отпуснали :lol: Можеше още на 2 мин да бъде сменен младежа. Така , че не разбирам за какво е този рев.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 01 мар 2016 14:58

ogrizko написа:...след номерата на Левски и изваждането заради сините съдии на Литекс от А група ...в очите ми Берое се превръща в следващия най-антипатичен отбор в България. И ми е чудно дали това е само може виждане или и вие мислите така?! Най-вече имам предвид огромната липса на феър плей у колегите в зелено ...има правило да се започва с титуляр под 21 години ...само дето от Берое го извадиха в 20 мин. последния мач :lol: второ - Иво Иванов, за да избегне наказание от 2 мача за натрупани 9 жълти картона, си изкара по най-бързия начин още един жълт картон и съответно червен да може да пропусне само 1 мач вместо 2 :shock: трето - явно нещо са подкукуросали Илия Миланов и тая простотия с 3 върнати заплати след като я направи момчето ..с кого подписва - Берое :roll: Скучния анти футбол, който Хубчев практикува изобщо няма да го коментирам, въпреки че и той ме дразни ...ама щом като печелят добре! Само дето това с липсата на всякакъв феър плей много ме дразни лично мен! И не пускам темата да се заяждам преди мача с нас или нещо от сорта ...ама според мен мръсните номера не трябва да се премълчават, барем някой в Стара загора вземе малко да се засрами ...щото формално правилата са спазени, ама морално ...но комент! :oops: :oops:

замалко да победите "Левски" но без сватби,пасти,банички,еклери.....толкова.
мислен ,че този път няма да имате с какво да се оправдавате,но съм се лъгал.
еклер забравен на слънце.
дерзаите "черноморци" вие заедно с "Ботевистите" и розовите все едно един к.р ви е правил.забравих бероици и те са от вашата кръвна група.
ха ха ха
А "ЛЕВСКИ" ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО СИЛЕН ,консултираите се с лекар , че злобата ще ви затрие.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 01 мар 2016 14:58

замалко да победите "Левски" но без сватби,пасти,банички,еклери.....толкова.
мислен ,че този път няма да имате с какво да се оправдавате,но съм се лъгал.
еклер забравен на слънце.
дерзаите "черноморци" вие заедно с "Ботевистите" и розовите все едно един к.р ви е правил.забравих бероици и те са от вашата кръвна група.
ха ха ха
А "ЛЕВСКИ" ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО СИЛЕН ,консултираите се с лекар , че злобата ще ви затрие.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 мар 2016 15:42

Кашчей написа:...ПП- Имам колега, който е бил дясно крило в юношите на "Дунав", но има двойно счупване на крак, след "коректна" игра, което и му слага край на кариерата. Говоря за неща отпреди повече от 30 години. Човекът и сега всяка сутрин си раздвижва чупеният крак около час, преди да го натовари по-сериозно.

Най-напред - съжалявам за твоя колега. Все пак:
1. Такива работи са ставали, стават и ще стават навсякъде по света - футболът не е балет (макар че травмите са често явление и там).
2. Нерядко контузията се получава случайно, по невнимание и без да има умисъл от страна на съперника.
3. От решаващо значение при тежко счупване е къде, кой и как е направил операцията, както и къде и какви мерки (възстановителни процедури, санаториуми, нагревки, минерални води, масажи и т.н., и т.н.) са взети след приключване на основното лечение.
П.П. Точка 3 е на база личен опит. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 мар 2016 16:33

PFC Litex написа:
Живко6461 написа:4. Илия Миланов е професионален футболист. Както такъв, както и всеки друг работник и служител, има право да потърси по-добро (по негово мнение) работно място, съгласно действащите нормативни разпоредби. Защо "Литекс" не го мотивираха да остане?

При спортистите нещата са доста по-различни от други професии, така че това, което си написал е доста грешно.
Това е поредния догледан и малоумен закон прилаган в спорта.

Струва ми се, че не си разбрал написаното от мен. Знам, че правилата, по които се сключват и прекратяват трудовите договори с професионалните футболисти не са идентични с тези, отнасящи се до другите професии. Но и тези правила са подчинени на нормативни рапоредби. Малоумни или не те са действащи. На които явно т.нар. футболни ръководители не обръщат внимание докато не се окажат потърпевши. Тогава започват да говорят за морал, за гавра с техния клуб и труда на футболисти и треньори, ... Понякога следват и други ответни действия. Понякога футболистът решил да разтрогне изказва специална благодарност на ръководството на клуба за положените грижи...

Върни се в “Берое”