Отговор на синята декларация Знаеш ли ти кои сме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Емигрант 45

Re: Знаеш ли ти кои сме

Мнениеот Емигрант 45 » 19 сеп 2015 00:26

kanar76 написа:Вал ти изби рибата. Но повярвай ми, тези за които е предназначено, половината от тях не могат да четат а другата половина можеща да чете, не може да мисли. Няма да те разберат кухорогите.. Нека си мислят колко са велики и колко са многобройни Пеевските фенове. Тепърва им предстоят ядовете. Сега Берое ще им изтупа прахта, а след това Поморие ще ги изплакне в морето. Декларациите им тепърва започват.

Много злоба и омраза има в България.Учудва ме малоумието на същества като теб,защото ти не може да бъдеш наречен чоеек.Знай,че злобата те разяжда бавно и ще те погуби.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 сеп 2015 10:03

Изключително адекватен отговор!
Поздравления!
Имам една забележка. Стилът на написаното е непосилен за тези, към които е адресиран.
ФК Левски има много читави фенове, но отговорът е за драскачите на декларацията и малоумниците, които я подкрепят.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 19 сеп 2015 13:24

Емигрант 45 написа:
kanar76 написа:Вал ти изби рибата. Но повярвай ми, тези за които е предназначено, половината от тях не могат да четат а другата половина можеща да чете, не може да мисли. Няма да те разберат кухорогите.. Нека си мислят колко са велики и колко са многобройни Пеевските фенове. Тепърва им предстоят ядовете. Сега Берое ще им изтупа прахта, а след това Поморие ще ги изплакне в морето. Декларациите им тепърва започват.

Много злоба и омраза има в България.Учудва ме малоумието на същества като теб,защото ти не може да бъдеш наречен чоеек.Знай,че злобата те разяжда бавно и ще те погуби.

Злоба и омраза има в вашето поведение към всички отбори в България. КОМЕНТИРАЙ ВАШАТА ДЕКЛАРАЦИЯ КЪМ БЕРОЕ! Да видим твоя коментар за нея. И точно ти да ми пишеш за злоба и омраза е направо не сериозно. Направих си труда да видя ти какви ги твориш назад в форума на темите за БОТЕВ и други обори. Щом ти мразиш и другите ще ти отвърнат със същото. А това колко сте многобройни и силни, го разказвайте на 3-4 годишните си деца и внуци, като приказка преди лягане. Но не забравяйте да започнете като във всяка една приказка:" Имало едно време .............. Живейте си с миналото и бъдете щастливи!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 сеп 2015 01:48

СиняВарна написа:Сериозно си вярвате обаче :) Голям майтап пада с вас... Нека си говорим след мача... Тогава сигурно ще обвинявате синьото БеФеСе и всички ръководни органи, че сте паднали :)

Когато си го писал дори не си подозирал колко си прав! :mrgreen:

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 22 сеп 2015 22:16

blue avalanche написа:
СиняВарна написа:Сериозно си вярвате обаче :) Голям майтап пада с вас... Нека си говорим след мача... Тогава сигурно ще обвинявате синьото БеФеСе и всички ръководни органи, че сте паднали :)

Когато си го писал дори не си подозирал колко си прав! :mrgreen:

Синя Варна - що е то? Черно Море ли или някой жалък платен номенклатурчик на ефендитата?

Върни се в “Берое”