Берое-Лудогорец-0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Берое-Лудогорец-0:0
Интересно ми като въртиш свирки на Домуса той плаща ли ти или го правиш ей така,за собствено удоволствие?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Интересно ми като въртиш свирки на Домуса той плаща ли ти или го правиш ей така,за собствено удоволствие?
Не!
Цецко ми плащаше, а Тити ми носеше хонорара разплакан от нещо, ама се покриха нейде при „класата” на Ботев!
- Avgusta 1916
- Контакти:
volf написа:slash1912 написа:Интересно ми като въртиш свирки на Домуса той плаща ли ти или го правиш ей така,за собствено удоволствие?
Не!
Цецко ми плащаше, а Тити ми носеше хонорара разплакан от нещо, ама се покриха нейде при „класата” на Ботев!
Като следиш футбола в България от 40 години за кой отбор беше преди да се появи "феноменът" , кажи честно , о футболни капацитето

Пс: Можеш да се присмиваш на колегата , но отбори като Ботев , Левски , Берое , ЦСКА и Черно Море не могат да се затрият без значение от собствеността си.
За останалото се сещай сам!
Тези отбори сами могат да напълнят националния стадион , както са го правили години наред преди изобщо някой да му дойде на акъла да прави проект в Разград.
Вие за какви се помислихте - напълнили 5 пъти нац. стадион. Грешка - 4 пъти - и с какви фенове , такива които дойдоха да гледат грандовете , а не вашия отбор , защото от Разград не са били повече от 1000 - 1500 човека на тези мачове. Сори , ама това ви е капацитета. Така че не ми се праскай какво сте докарали на националния стадион. Вие станахте по-зле от македонците бе , то бива грандомания , ама то това вашето вече минава всякакви граници.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
- Avgusta 1916
- Контакти:
volf написа:Avgusta 1916 написа:volf написа:
Следя активно футбола в България, вече около 40 години и без съмнение мога да потвърдя, че такъв качествен и последователен клуб в тази държава не е имало!
Прав си , последователно се работи с БФС и съдийската комисия. Абсолютно съм съгласен с теб. Не е имало такъв клуб и президент досега.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
-
- Контакти:
Берое вече е отбор-този който искаме да гледаме ! ТОВА Е БЕРРОООЕЕЕЕ !!! Дано да гледаме повече такива мачове !!!! Ако задържим така горко на "ВЕЛИКИТЕ "................ХА ХА ХА.......................