Литекс-Берое
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВСИЧКИ ПРЕД ОБЩИНАТА ЗА ПОСРЕЩАНЕТО НА БЕРОЕ!
Натисни бутона "Capslock" 

visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
-
- Контакти:
Cicero написа:Натисни бутона "Capslock"
Желанието на любимия отбор , не може да се сравнява с "Capslock", иначе БЛАГОДАРЯ За СЪВЕТА.
Пак ли взехме купата в Ловеч

sandi74 написа:Пак ли взехме купата в Ловеч![]()
![]()
И аз това си памислих!
Аз съм от Микре Юнайтед
-
- Контакти:
DanchoMitev написа:ВСИЧКИ ТАМ ИНАЧЕ СМЕ МИШКИ ! ТЕЗИ ГЕРОИ ИСКАТ ПОДКРЕПА! ТОВА Е НАШЕ ПРАВО ! БРАТЯ , НИЕ СМЕ СТАРА ЗАГОРА И ОБШНОСТТА ! НИЕ СМЕ ТЯХНАТА НАДЕЖДА И ПОДКРЕПА ! ДАНО ВСЕКИ КОЙТО ПРОЧЕТЕ ТОВА ДА Е С НАС !
Нека като си свършат нацяло работата футболистите тогава да им направите запомнящо се посрещане,сега може на тренировка преди мача с Лудогорец да им покажете своята подкрепа.Футболистите на Берое все още нищо не са направили,да тази вечер изиграха един добър мач и спечелиха,но преди това загубиха точки в Ст.Загора от отбори от които нямат право да го правят и то като домакини,ако си ги бяха взели тези точки вече щяха да са първи с разлика пред Разград.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Re: Литекс-Берое
Много ми Убаво
Чеп за хейтърчетата , ви се знаете кои сте

Чеп за хейтърчетата , ви се знаете кои сте

През 1875г. Стара Загора има 4 419 дома с 25 550 жители и е най-големият град на територията на днешна България ,до 21 юли 1877г. когато Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш ) изкла и изгори над 14 000 българи и унищожава Стара Загора.
Re: Литекс-Берое
Голяма радост, Хубчев се кефи така на важните мачове, тия от ЛЕ нямат значение, те са между другото.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема