Колко нагъл трябва да си, то4но вие да вдигате шум кой бил инвестирал публи4ни ресурси в 4астен футболен проект.
Просто приеми, 4е вашето кон4е загуби надбягването.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
cska-632 написа:greenlandia написа:sandi74 написа:cska-632 написа:По Берое, Берое 2000, ПФК Берое Стара Загора или Оримпик-Берое?
И това го казва фен на Литекс![]()
![]()
Аххх как му го наби! Хахахаха- фен на Литекс Септемврийско знаме 1924
1. Аз съм фен на ЦСКА.
2. ЦСКА няма нищо общо с Литекс.
3. Ако Литекс се премести на Армията аз няма да се пребоядисам като вас и да стана фен на чужд отбор.
4. Няма мое, няма твое, няма и Берое. Да живее Олимпик.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Олимпик село Галата,Олимпик Тетевен,Берое Стара Загора.Вдигането цената на тока влеяе върху бюджета на отбора.А държавната Марица Изток-2 е на 60 км от града на липите.Бронзовите медалисти играят защитен неприятен футбол,а феновете им се надскачат и си мерят буйовете с четирите големи.Колко е нивото на спама по десетобалната система,държавни хрантутници.Сега цената на тока се вдига,а вие сте невероятно активни на трансферният пазар.
greenlandia написа:Понеже гледам , че ежедневно сме трън в очите на някои индивиди, реших да отворя тема по въпроса, спамете на воля в тази, поне всичко да е на едно място.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:greenlandia написа:Понеже гледам , че ежедневно сме трън в очите на някои индивиди, реших да отворя тема по въпроса, спамете на воля в тази, поне всичко да е на едно място.
007 написа:TristaNNN написа:greenlandia написа:Понеже гледам , че ежедневно сме трън в очите на някои индивиди, реших да отворя тема по въпроса, спамете на воля в тази, поне всичко да е на едно място.
И къде го гледаш този спам, че чак и ежедневно, чак пък и трън сте били?Абе пич, никой не се интересува от вас в момента
А от кого, от вас ли се интересува? Ти какво правиш в този разговор ?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
cska-632 написа:greenlandia написа:sandi74 написа:cska-632 написа:По Берое, Берое 2000, ПФК Берое Стара Загора или Оримпик-Берое?
И това го казва фен на Литекс![]()
![]()
Аххх как му го наби! Хахахаха- фен на Литекс Септемврийско знаме 1924
1. Аз съм фен на ЦСКА.
2. ЦСКА няма нищо общо с Литекс.
3. Ако Литекс се премести на Армията аз няма да се пребоядисам като вас и да стана фен на чужд отбор.
4. Няма мое, няма твое, няма и Берое. Да живее Олимпик.
korteneca написа:varanaDrago написа:И що ? Аз ви харесвам и много ви се кефя ! Зарата е горд отбор и носят модерния зелен цвят !
След 5-10 години като станете ЦСКА 48 ще харесваш червения цвят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта