Като цяло Берое забърква бетон в защита и търси игра на контри. Вкарат ли първи пък и Моу ще им завиди на паркирането. Изключение правят ако подушат, че противника им ама хич не играе, в краен случай - ако губят в резултата и контрите им не носят абсолютно нищо. Ама даже и тогава изглеждат сякаш идеята им да тръгнат открито им е чужда.
Аз лично не критикувам отбора за този стил. Преценяват си възможностите, спецификите на футболистите и опонента и играят според тях. Всъщност това е причината, поради която са ми симпатични: знаят си силите и ги използват оптимално. Харесвам красивия футбол, но оценявам и рационалния такъв.
Берое-Литекс-3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: Как се "смачква" футболлен мач
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
-
- Контакти:
Re: Как се "смачква" футболлен мач
Абе уважаеми стига сте давали акъл на Берое как да играе !? Не виждам какво е грозното на това което става ? Дали предварително разиграните в нечии канцеларии схеми или,че залагаме на контраатаките !? На калпав грез.... вълната му пречи,че и вашата ! Ботев първо да се огледат и си видат големите проблеми в играта,Литекс с треньорската немощ,Левски с нереалната претенциозност на феновете които направиха отбора смешен,ЦСКА с мошенничествата и задкулисието с което са се обвили,Лудогорец с комбинативен мениджмънт и невероятен късмет /но той свърши/.Вземете пример от Локо София-от отбор готов да изпада до отбор завършващ първенството като претендент за медали ! Черно море като отбор с невероятно дефанзивен футбол-в отбор с агресивен и атрактивен футбол за тази година ! Това гледайте- Берое откакто е в плейофите винаги е ощетяван с отстранени важни играчи-целево-ние го казваме,но всички нехаете,а това е заговор ! Чак когато ви завърти и вас такъв вид задкулисие ще ревнете ама нещата ще са отишли много далече !!! Не на задкулисието !!! Жеста на Хубчев не е към публиката ,а към трибуната с хората на задкулисието ! /официалната трибуна /
Re: Бях на трибуната и не се сърдя на Хубчев
korteneca написа:Вал написа:damyanov1963 написа:Защото е бивш левскар, за това.
Затова тази година ламинирахме Левски-Спартак дори с 10 души.
Какво сте ламинирали пък вие? Единия мач с голове от грешки на супер неадекватен вратар. А другия мач със случаен гол с гръб. Ако на това му викаш ламиниране, то аз му викам доста голям късмет.
е,и ? шест точки,ако ще и без докосвания да сме играли