Берое-ЦСКА-0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-ЦСКА-1 май от 18 часа
Много слабо първо полувреме,трудно ми е да определя кой от двата отбора е по-малко слаб.
- greenlandia
Супер скучен мач
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Re: Берое-ЦСКА-0:0
Два много слаби отбора успяха без да се напъват да ме приспат пред телевизора за което сериозно им благодаря от все сърце.Факт.
- Андре-Пиер Жиняк 96
За пореден път се убеждавам, че ЦСКА голям и интересен мач не може да направи. Второто го докараха до някакви атаки, защото Берое си играеха за равен и това беше. Цял мач кюскане, ръгане и спукване на топката. 

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
miro_rz написа:3-3 искам да погледам голов спектакъл
Да бе даже и бирата не ми вървеше , голям съм познавач

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:За пореден път се убеждавам, че ЦСКА голям и интересен мач не може да направи. Второто го докараха до някакви атаки, защото Берое си играеха за равен и това беше. Цял мач кюскане, ръгане и спукване на топката.
ЦСКА игра доста агресивно и надъхано в средата на терена, а на Берое му липсваше физическа сила да взема първите топки. Точката е ценна защото Берое има преки мачове с Литекс и Локомотив. В последния кръг - с Лудогорец, които няма да има за какво да игроят.
Вал написа:Андре-Пиер Жиняк 96 написа:За пореден път се убеждавам, че ЦСКА голям и интересен мач не може да направи. Второто го докараха до някакви атаки, защото Берое си играеха за равен и това беше. Цял мач кюскане, ръгане и спукване на топката.
ЦСКА игра доста агресивно и надъхано в средата на терена, а на Берое му липсваше физическа сила да взема първите топки. Точката е ценна защото Берое има преки мачове с Литекс и Локомотив. В последния кръг - с Лудогорец, които няма да има за какво да игроят.
Факт.ЦСКА бе по-малко слабият отбор и нямаше да е незаслужено ако бяха победили, а Берое отново не можа да надскочи посредствените си възможности.
Берое с тези дълги топки към "младия" Г. Андонов са обречени.
Ето на това му се казва boring,boring Берое.
Футбол от 19 век, какъвто изповядва Сам Алърдайс.
Ето на това му се казва boring,boring Берое.
Футбол от 19 век, какъвто изповядва Сам Алърдайс.
Завистливи очи
Атанас Зехиров играе в Берое от 2 или 3 години. Напоследък подобрява представянето си. Може би дори е предизвикал интерес за трансфер. От злоба едно коментаторче си позволи да го понижи в звание от футболист на Берое в юноша на ЦСКА.